Βαθμολογία

Στον τελικό Κυπέλλου ο Π.Ο.Ε. (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στα Φάρσαλα (26/4) με τον τοπικό Αχιλλέα κόντρα στον Π.Ο. Ελασσόνας, στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, όπου μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, η ομάδα της Ελασσόνας εξασφάλισε το εισιτήριο (0-1) για τον μεγάλο τελικό όπου και θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Μαυροβουνίου.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ: Βάσω Γκατζούλη

Παρότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος, αρκετός κόσμος  βρέθηκε στις εξέδρες του σταδίου στα Φάρσαλα και από τις δύο ομάδες.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας», αφού παιζόταν στον χώρο του κέντρου και οι ευκαιρίες δεν ήταν πολλές.

Από μία καλή ευκαιρία είχαν οι ομάδες στο πρώτο μέρος, στο 19’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ματούλας για τον Αχιλλέα, ο Κούλπας από κοντά έκανε τη κεφαλιά, μπλόκαρε ο Γούπος.

Ενώ στο 26’ τον Κυρίτση Θ. για τον Π.Ο.Ε., σταμάτησε ο Σταυράκης με τα πόδια πριν κάνει το σουτ.

Στην επανάληψη ανέβασαν «στροφές» οι ομάδες, όμως και πάλι δεν άλλαξε κάτι, μέχρι το φάουλ που κέρδισε ο Κακάμης από το οποίο προήλθε το γκολ, εκτέλεσε αριστοτεχνικά ο Δημήτρης Κοντοθανάσης και κυριολεκτικά άφησε «άγαλμα» τον Σταυράκη για το 0-1. Το συγκεκριμένο φάουλ, όπου στη συνέχεια ήρθε και το γκολ, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και από τον κόσμο αλλά και την διοίκηση του Αχιλλέα, καθώς θεωρούν πως δεν υπάρχει φάουλ στη συγκεκριμένη φάση.

Το ματς συνεχίστηκε με πολλά νεύρα και από τις δύο ομάδες, φτάνοντας στο φινάλε στο 92’, όπου ο Αχιλλέας θα μπορούσε να ισοφαρίσει το ματς, όταν ο Κούλπας έκανε το σουτ από κοντά, έβγαλε όμως ο έμπειρος Γούπος. Ένα λεπτό αργότερα ο Καραμούλας για τον ΠΟΕ, έκανε την ασίστ για τον Κοντοθανάση, αυτός εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, υπήρξε σύγχυση στα καρέ του ΠΟΕ, με τους παίκτες του Αχιλλέα να ζητούν χέρι σε φάση μέσα στην περιοχή. Το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι τέλους και ο Π.Ο. Ελασσόνας πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό, ενώ ο Αχιλλέας Φαρσάλων έμεινε με την πικρία.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Σταυράκης, Κούλπας, Χατζηλιάδης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Λάιος, Αετόπουλος (70’ Γκαραλιάκος), Καραλαλούλης (67’ Τσατσελάρι), Παπακωνσταντίνου (87’ Πασσιάς), Μακρής, Ματούλας (87’ Κερμελίδης).

Π.Ο. Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης (78′ Κούκος), Λαγός, Περτζιόνι (46’ Τσάτσος), Κοντοθανάσης, Κυρίτσης Θ., Ντουλάγκ (46 Μπέλλος), Μουλτσιάς (73’ Γκαμπέτας), Καραγκούνης, Ιγγλέζος (88’ Καραμούλας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Στάϊκος, Μίχος.