Βαθμολογία

Fair Play με την ΑΕΛ στο 7ο Γυμνάσιο Λάρισας

Με περισσότερο ενθουσιασμό από ποτέ, υποδέχθηκαν οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου Λάρισας την αντιπροσωπεία της ΑΕΛ, που επισκέφθηκε σήμερα (26/04) το πρωί το σχολείο τους στο πλαίσιο εφαρμογής του Εκπαιδευτικού Προγράμματός της ΠΑΕ με τίτλο «Fair Play σε όλα τα επίπεδα της ζωής».

Τραγουδώντας γνωστά συνθήματα αλλά και τον ύμνο της ομάδας, έδωσαν το έναυσμα ώστε η συζήτηση μαζί τους να είναι ιδιαίτερα θερμή, με κυρίαρχο θέμα την αξία που έχει ένας δίκαιος αγώνας όταν δίνεται με υπομονή και επιμονή ως το τέλος, ενώ για μια ακόμα φορά, ο σεβασμός στις ιδιαιτερότητες του καθενός και η σημασία της αντίστασης στις unfair συμπεριφορές που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά, κέντρισαν επίσης το ενδιαφέρον των παιδιών.

Την αντιπροσωπεία των «βυσσινί» αποτελούσαν ο Θανάσης Παπαγεωργίου, που ένιωσε σαν στο σπίτι του έχοντας φοιτήσει στο συγκεκριμένο σχολείο και οι Άγγελος Γωγουβίτης, Άκης Τσιριγώτης, Έντι Κόλα, Φαμπρίσιο Πεντρόσο και Λούκα Αντράντα, με την συμπαθέστατη μαθήτρια Κωνσταντίνα να βοηθάει ευγενικά τους δύο Αργεντινούς ποδοσφαιριστές στην διερμηνεία.

Στο πλευρό των παικτών βρέθηκαν τα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΛ, Δήμητρα Βασιλάκου, που είναι άλλωστε η υπεύθυνη του προγράμματος, αλλά και Χρήστος Τσούμαρης, οι οποίοι ευχαρίστησαν εκ μέρους όλων για την φιλοξενία και το υπέροχο κλίμα που επικρατούσε στο κλειστό γυμναστήριο του 7ου Γυμνασίου στη διάρκεια της δράσης, αλλά και τις ευχές για συνέχιση του νικηφόρου σερί στον αγώνα του Σαββάτου στο Καυταντζόγλειο.

Ειδικότερα, η ΠΑΕ ευχαριστεί την διεύθυνση του σχολείου, την γυμνάστρια κ. Εύη Βαγιοπούλου που ανέλαβε το οργανωτικό σκέλος, καθώς και το σύνολο του συλλόγου διδασκόντων.

Αξίζει να τονιστεί ότι αυτό το υπέροχο και πρωτοπόρο ταξίδι προσφοράς και εμπειριών συνεχίζεται για τους «βυσσινί», αλλά και τους μαθητές και καθηγητές που συμμετέχουν, πάντα με την έγκριση της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΠΗΓΗ