Βαθμολογία

Ανανέωσε και ο Σωτηρίου για ένα χρόνο

Μετά τους Νίκο Μαρινάκη και Κώστα Γιαννούλη, ήρθε η σειρά του Δημήτρη Σωτηρίου να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ. Ο πολύπειρος γκολκίπερ, που αγωνίζεται στην ομάδα της Κρήτης από το 2018, υπέγραψε νέα συνεργασία έως τον Ιούλιο του 2024 και μαζί με τους Χουάν Νέιρα και Μιγκέλ Μεγιάδο, θα είναι οι τρεις παλαιότεροι ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του ΟΦΗ. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σωτηρίου, μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος ετοιμάζεται να διανύσει την έκτη αγωνιστική σεζόν με τα χρώματα της ομάδας μας, εντάχθηκε στο ρόστερ το καλοκαίρι του 2018, μαζί με τους Juan Neira & Miguel Mellado αποτελούν την τριάδα των πιο «παλιών» ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ και μέχρι σήμερα έχει υπερασπιστεί την εστία της ομάδας σε 57 αναμετρήσεις.

Ήταν "παρών" σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ομάδας μας τα τελευταία χρόνια, με κορυφαία την επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, την σεζόν 2020-21, μετά από διάστημα 20 ετών».