Βαθμολογία

Πολλές (Χ)αμένες ευκαιρίες στο Αργυροπούλι (PICS)

Δεν άλλαξε κάτι όσον αφορά την κορυφή στον 1ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Δόξα Αργυροπουλίου και Ιπποκράτης έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να παραμένουν στην κορυφή με 47 βαθμούς και τον Ιπποκράτη να ακολουθεί στη 2η θέση με 45.

Της Βάσως Γκατζούλη

Μεγάλες ήταν οι μονομαχίες στο σημερινό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, το Αργυροπούλι ήταν εκείνο που έχασε πολλές ευκαιρίες σε όλο το ματς και δεν κατάφερε να ικανοποιήσει το φιλοθεάμων κοινό του τουλάχιστον με ένα γκολ.

Από την άλλη ο Ιπποκράτης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, αμύνθηκε σωστά και άντεξε την μεγάλη πίεση και κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη.

Στις περιπτώσεις δε που πήγε να παραβιαστεί, καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Κοτσιανούλης.

Στο 10’ ξαφνικό σουτ του Κουκλομένου, μπλόκαρε ο Κιλιργιώτης.

Στο 17’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη για την Δόξα όταν ωραία σέντρα έβγαλε ο Κίτσιος Π., ο Κόκκορας μόνος του έκανε το σουτ που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 25’ κόρνερ εκτέλεσε ο Σακοράφας, την κεφαλιά από κοντά ο Φουρτούνας, είχε όμως την ίδια τύχη.

Στο 44’ τεράστια ευκαιρία χαμένη με το σουτ του Βάνη που ανάγκασε τον Κοτσιανούλη να διώξει με το ένα χέρι σε κόρνερ.

Η επανάληψη για το Αργυροπούλι ήταν στο ίδιο μοτίβο, συνέχισε να χάνει ευκαιρίες. Στο 53’ ωραία σέντρα του Κόκκορα για τον Κίτσιο Δ., μέσα στην περιοχή, αυτός στο σημείο του πέναλτι έκανε το σουτ, τον σταμάτησε ηρωικά με τα πόδια ο Κοτσιανούλης.

Στο επόμενο λεπτό του Κίτσιου Δ. έφυγε όμως άουτ. Στο 57’ ευκαιρία χαμένη χάθηκε με το σουτ του Φουρτούνα να φεύγει άουτ.

Στο 68’ για τον Ιπποκράτη το σουτ του Κουκλομένου πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Και στο 80’ το κόρνερ του Πατσιωτού χτύπησε στην ρίζα της δεξιάς κάθετης δοκού.

Δόξα Αργυροπουλίου (Φεραίος Γιαννακός): Κιλιργιώτης, Γουναράς, Κίτσιος Π. (70’ Πατσιωτός), Δασκαλόπουλος, Τσιρογιάννης, Βάνης, Φουρτούνας, Σακοράφας, Κόκκορας, Κίτσιος Δ., Βογιατζής.

Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης): Κοτσιανούλης Β., Γκόνας, Γεωργούλας (70’ Μήτρος Κ.), Κίτσας, Κουρούκας, Κωστάκης, Φραχόλι Ο. (70’ Μπέσος), Φραχόλι Φ. (46’ Βούγιας), Μήτρος (85’ Καραμπίνας), Ζυγούρης, Κουκλομένος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Νάκας, Μπουρονίκος.