Βαθμολογία

Οι Πανθέοι: Έρχονται στον ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ τη χρονιά 2023-2024 σκοπεύει να μπει δυναμικά στην τηλεοπτική αρένα και γι’ αυτό διεκδίκησε μία από τις πιο θρυλικές σειρές.

«Οι Πανθέοι» επιστρέφουν από το φθινόπωρο με ένα εκλεκτό καστ… Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ, αυτή την περίοδο, ετοιμάζουν με μεγάλη προσοχή το πρόγραμμά τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όσον αφορά τον τομέα της μυθοπλασίας, έχουν ήδη καταλήξει στην πρώτη σειρά που θα προβάλλουν. Ο λόγος για ένα από τα πιο θρυλικά σίριαλ, «Οι Πανθέοι», που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Τάσου Αθανασιάδη και προβλήθηκε για πρώτη φορά πριν από 46 χρόνια στην κρατική τηλεόραση, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.

Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως η Κάτια Δανδουλάκη, ο Άγγελος Αντωνόπουλος, ο Στέλιος Καλογερόπουλος, ο Φαίδων Γεωργίτσης, ο Νίκος Απέργης, η Άννα Γεραλή και πολλοί άλλοι. Από το φθινόπωρο, λοιπόν, η σειρά επιστρέφει σε παραγωγή J.K. Productions, του Γιάννη Καραγιάννη, ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, που έχει ξεχωρίσει για τις προσεγμένες δουλειές του, μεταξύ των οποίων και οι «Άγριες Μέλισσες». Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στους βασικούς ρόλους αναμένεται να δούμε δυνατά ονόματα της υποκριτικής τέχνης. Συγκεκριμένα, σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκονται ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Μιχάλης Σαράντης κ.ά. 

Ο πρώτος για να υποδυθεί τον Ανδρέα Πανθέο και ο δεύτερος τον ρόλο του Κίτσου. Αυτοί είναι δύο από τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς, που εμπλέκονται σε ένα ερωτικό τρίγωνο μαζί με τη σύζυγο του πρώτου, τη Μάρμω. Όμως στο καστ θα υπάρχει και μία επιστροφή έκπληξη! 0 λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία δέχτηκε πρόταση για να υποδυθεί τη Χρυσοστόμη Πανθέου, που είναι μία από τις θείες της οικογένειας. Το ρεπορτάζ μας αναφέρει ότι τα γυρίσματα για το σίριαλ πρόκειται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα έχει περίπου 150 επεισόδια, τα οποία θα προβάλλονται σε καθημερινή βάση. Η υπόθεση Σύμφωνα με τη μυθιστορηματική σύνθεση του συγγραφέα, η ιστορία αρχίζει το φθινόπωρο του 1939, την ημέρα που κηρύσσεται ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ενώ ο πατριάρχης της οικογένειας, ο στρατηγός Βλάσης Πανθέος, είναι ετοιμοθάνατος στο κρεβάτι. Στο αρχοντικό σπίτι που διαμένει είναι συγκεντρωμένοι όλοι οι αγαπημένοι του συγγενείς. Ανάμεσά τους, ο γιος του, Ανδρέας, με τη σύζυγό του, Μάρμω, αλλά και ο καλλιτέχνης της οικογένειας, ο Κίτσος, ο οποίος είναι ανιψιός του Ανδρέα. Στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται, λοιπόν, η παράνομη ερωτική σχέση που συνάπτει στη συνέχεια η Μάρμω με τον Κίτσο.

Πηγή: My Tv