Βαθμολογία

«Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση»

Ο προπονητής του Αλμωπού Αριδαίας Γιώργος Τυριακίδης τόνισε τα ακόλουθα: «Δεν μου έκαναν το δώρο τα παιδιά λόγω της ονομαστικής μου εορτής. Κρατάω μόνο την προσπάθεια, γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εξαρχής, κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Αμυντικά σταθήκαμε πολύ καλά και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Το πετύχαμε αυτό και μέχρι τέλους προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από το ματς.
Από μία κακή εκτίμηση, όπως συνέβη και άλλες φορές φέτος, το πληρώσαμε με ένα πέναλτι που ήταν καθαρό. Δώσαμε, λοιπόν, το δικαίωμα στην ΑΕΛ να προηγηθεί κι όλα έγιναν δύσκολα για εμάς.
Με τις διορθωτικές κινήσεις που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο ισορροπήσαμε το παιχνίδι κι εκεί που αρχίσαμε να πατάμε καλά και να μπαίνουμε στην αντίπαλη περιοχή ήρθε το δεύτερο γκολ. Όταν συμβαίνει αυτό κόντρα σε μία ομάδα που διεκδικεί την άνοδο, όλα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.
Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση. Για εμάς είναι μία ήττα εντός προγράμματος. Θέλουμε να πάρουμε τα εντός έδρας παιχνίδια και είμαστε κοντά στον στόχο μας. Αγωνιστικά είμαστε καλά και η συνέχεια θα είναι αυτή που επιθυμούμε».