Βαθμολογία

Στο φινάλε χαμογέλασε η Αστραπή Ν.Π. (PICS)

Σε αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή (23/4) στο γήπεδο Βιολογικού για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Β’ ΕΠΣΛ, η Αστραπή Νέας Πολιτείας έφυγε νικήτρια με σκορ 1-2 κόντρα στον Λαρισαϊκό.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα δυνατό ματς έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες, με μεγάλη αγωνιστικότητα και πάθος και από τις δύο ομάδες. Το πρώτο μέρος είχε ένα και μοναδικό γκολ (αυτογκόλ) για τους φιλοξενούμενους, όταν στο 3’ ο Γεράσιμος Κίτσας εκτέλεσε το φάουλ και στην προσπάθειά του, ο Κυριάκος Σταθάκος να διώξει, έκανε το 1-0.

Στο πρώτο μέρος δεν υπήρχαν ευκαιρίες, φάσεις, όμως ο Λαρισαϊκός είχε τον έλεγχο του ματς.

Στην επανάληψη η Νέα Πολιτεία μπήκε πολύ δυνατά, έτσι στο 48’ έκανε τη σέντρα ο Αθανασόπουλος, το πλασέ ο Καλτσάς από θέση τετ α τετ, έστειλε τη μπάλα πάνω στον κίπερ του Λαρισαϊκού.

Ένα λεπτό αργότερα, το κόρνερ εκτέλεσε ο Αρχοντής, καταπληκτική μπαλιά, από τον δυναμικό Νότη Κολλάτο και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Από δύο καλές ευκαιρίες έχασαν οι ομάδες στο δεύτερο μέρος. Στο 53’ η κεφαλιά του Κουρούκα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι, στο 55’ ωραία κούρσα από τον Καραγιάννη, από πλάγια θέση έκανε το σουτ, τον σταμάτησε ο τερματοφύλακας του Λαρισαϊκού.

Δύο λεπτά μετά, το σουτ του Κουρούκα σταμάτησε με τα πόδια ο Φαρμάκας, στο 59’ ο Καλτσάς πήρε ωραία από αμυντικό, έκανε το σουτ που έφυγε άουτ. Στο 86’ ο Σέντζας για τους γηπεδούχους βγήκε εκτός λόγω τραυματισμού, δεν μπόρεσε να αντικατασταθεί και έτσι η ομάδα του έμεινε για το υπόλοιπο με δέκα παίκτες.

Η Νέα Πολιτεία το πάλεψε και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, έτσι στο 92’ εξαιρετική ασίστ από τον Νότη Κολλάτο και ένα όμορφο γκολ από τον Δημήτρη Βρούβα που είχε περάσει αλλαγή και κατάφερε να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Λαρισαϊκός (Θοδωρής Γεωργούλας): Πατέτσιος Α., Παράφορος, Πατέτσιος Ρ., Καρλιγκιώτης, Κωνσταντάς, Μικερτζής (69’ Βάσσος), Γούπος (53’ Σέντζας), Κουλούρης, Κουρούκας, Κίτσας Γ., Σκέντζας (62’ Σαράφης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Φαρμάκας, Μπομπότης (62’ Μπόνιας), Σταθάκος, Κατσιάνος, Καψιώχας, Κολλάτος, Αθανασόπουλος (85’ Βρούβας), Τσιάρας Γ., Καλτσάς, Αρχοντής, Καραγιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Στάϊκος, Μπατζιανούλης, Σκάρπας.