Βαθμολογία

Επιτυχίες για Aργυροπούλι και Ιπποκράτη

Δείτε ρεπορτάζ από την Β’ ΕΠΣΛ και την 2η αγωνιστική στα πλέι οφ.

ΑΕΛ-Δόξα Αργυροπουλίου 2 – 4

Η Δόξα Αργυροπουλίου συνεχίζει στην κορυφή μετά το 2-4 επί της ΑΕΛ. Στο 8’ ο Σακοράφας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Στο 18’ ο Βογιατζής διπλασίασε τα τέρματα για την Δόξα.

Η ΑΕΛ κατάφερε να μειώσει στο 36’ με πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σαΐτης, ο οποίος έκανε το 1-2. Στο 39’ ο Κόκκορας ανέβασε τον δείκτη του στο 1-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο 51’ ο Φορτούνας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4. Η ΑΕΛ στο 59’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σαΐτη στο ματς, διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας): Θεοχαρίδης, Μέκρας (70’ Τασίκας), Γκουγκίδης (87’ Παπακωνσταντίνου), Καλαπανίδας, Ράπτης (46’ Μπόρος – 70’ λ.τρ Μετγιαζής), Σαϊτης, Κατσάρας, Μακρής (87’ Νιάμας), Γκάτης, Μπιώτης.

Αργυροπούλι (Φεραίος Γιαννακός): Κιλιργιώτης, Γουναράς, Κίτσος Π. (55’ λ.τρ Πατσιωτός), Τσιρογιάννης, Δασκαλόπουλος, Βάνης, Φουρτούνας, Σακοράφας, Κόκκορας, Κίτσος Δ. (90’ Λέον), Βογιατζής (75’ λ.τρ Καμαγιάννης).

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας-Ιπποκράτης 0 – 3

Εύκολο πέρασμα για τον Ιπποκράτη που κέρδισε εκτός έδρας την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας με σκορ 0-3. Ο Κωστάκης στο 30’ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ο Ζυγούρης στο 60’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-2 και ο Μήτροε Χ. στο 70’ έκανε το τελικό 0-3.

Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης): Κοτσιανούλης, Γκόνας, Γεωργούλας, Κίτσας, Κουρούκας, Κωστάκης, Φραχόλι Ο. (90’Καραμπίνας), Βούγιας (65’ Φραχόλι Φ.), Μήτρος Χ. (75’ Μήτρος Κ.), Ζυγούρης, Κουκλωμένος.