Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Παναγροτικό κόντρα στον μαχητικό Αστέρα

Ο Παναγροτικός Νίκαιας επικράτησε με σκορ 2-1 του Αστέρα Μελισσοχωρίου που πάλεψε παρότι δεν έχει ελπίδες παραμονής. Στο 13’ το σουτ του Παραφέστα έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 30’ χαμένο τετ α τετ του Νικόλι για τον Αστέρα που έκανε το σουτ από το σημείο του πέναλτι, απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας.

Ο Μανακούσιος ήταν αυτός που στο 31’ έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους» για το 1-0. Στο 40’ ο Αστέρας θα μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση, όταν ο Νικόλι εξ’ επαφής έστειλε τη μπάλα άουτ.

Και στο 45’ ο Περδίκης εκτέλεσε το φάουλ και τη μπάλα που πήγαινε στη γωνία την έδιωξε ο τερματοφύλακας. Στο 51’ ο Θάνος Παπακώστας πέτυχε το 2-0.

Ο Αστέρας που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες (Σδράλης Β., Γουργιώτης, Νούσιας, Βασιλειάδης, Μπιρόλ, Χαρούλης, Παπαδούλης) μείωσε στο 61’ με τον Παραφέστα σε 2-1 με φοβερό σουτ.

*Η διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου, συγχαίρει τον προπονητή της ομάδας κ. Μάκη Αλεξούδη, καθώς και τους ποδοσφαιριστές που παρά τις σημαντικές απουσίες στο συγκεκριμένο ματς, έπαιξαν για την φανέλα και την ιστορία της ομάδας, που πραγματικά παλεύουν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.  Επίσης ο πρόεδρος κ. Ανδρέας Καρακάσης, εκ μέρους της διοίκησης του Αστέρα Μελισσοχωρίου, συγχαίρει την ΑΕ Κιλελέρ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ που οδηγούν στην άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Κατσανάκης, Σώκος, Μανακούσιος Θ., Παπακώστας Θ., Ακρίβος, Περήφανος, Ρακίπι, Ψαρούλης (85’ Γεωργόπουλος), Πιτσίλκας (60’ Παπαθανασίου), Μανακούσιος Δ., Γκανάβας (92’ Πετράκης Μ.).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης): Κουκούτσης, Βογιατζής, Σδράλης Θ., Αβδουλάς, Αγγελακόπουλος, Κολοβός, Γκαραβέλας, Περδίκης (85’ Καραουλάνης), Καραμάνος, Νικόλι, Παραφέστας (85’ Ντανιέλ).