Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων

Την νίκη με σκορ 1 - 4 πέτυχε ο Αχιλλέας Φαρσάλων στην έδρα της Δόξας Βλαχογιαννίου και έτσι έφτασε τους 64 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Πλέον άπαντες στο "στρατόπεδο" του Αχιλλέα Φαρσάλων στρέφουν την προσοχή τους στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ της Τετάρτης 26 Απριλίου όπου θα αντιμετωπίσουν τον ΠΟ Ελασσόνας στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων στον επαναληπτικό του 1 - 1 του πρώτου ημιτελικού.

Οι παίκτες του Αχιλλέα άνοιξαν το σκορ με το "καλημέρα" της αναμέτρησης όταν ο Μακρής έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από όμορφη ομαδική συνεργασία και με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Εν συνεχεία οι παίκτες του Αχιλλέα, συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας και συνέχισαν να πιέζουν έχοντας πολλές καλές στιγμές με τους Ματούλα, Μακρή και Πασσιά.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αχιλλλεα κατάφερε να πάρει "αέρα" δυο τερμάτων στο 76' όταν ο Παπακωνσταντίνου τροφοδότησε τον Κερμελίδη και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 0 - 2.

Στο 80' οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά με τον Σπύρο Ιωαννίδη ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 1 - 2. Όμως στο 82' ο Κερμελίδης κατάφερε να πετύχει και δεύτερο προσωπικό τέρμα με κοντινό πλασέ. Το τελικό 1 - 4 πέτυχε ο Καραλούλης στο 90' με δυνατό σουτ μετά από όμορφη ατομική ενεργεία.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Χάρης Νούσιας): Παπαϊωάννου, Παληγιάννης, Γκουρομπίνος Δ., Κυπαρίσσης, Αθανασούλης, Κοντοθανάσης, Λάλος, Αλεξίου, Ιωαννίδης Σε., Γελαλής, Ιωαννίδης Σπ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Σταυράκης, Καραμπούζης, Λάιος, Χατζηλίαδης, Κουρτεσιώτης, Πασσιάς, Κρικώνης (65' Καραλούλης), Γκαραλιάκος (70' Μπρόσκα), Αετόπουλος, Μακρής (65' Κερμελίδης), Ματούλας (60' Παπακωνσταντίνου).