Βαθμολογία

Και τυπικά πρωταθλήτρια και ασταμάτητη η ΑΕ Κιλελέρ (PICS)

Και μαθηματικά πρωταθλητής αναδείχθηκε το Κιλελέρ, μετά το σημερινό παιχνίδι με την Πελασγιώτιδα όπου και επικράτησε στο σκορ της ημέρας 10-0. Το μυαλό όλων είναι πλέον στους αγώνες μπαράζ που θα δώσει ο εκπρόσωπος του νομού μας για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Της Βάσως Γκατζούλη

Από την άλλη η Πελασγιώτιδα που γνώρισε τη σημερινή οδυνηρή και πολύ βαριά ήττα και βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία, παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες στο σημερινό παιχνίδι και δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να σταματήσει το πρωτοπόρο Κιλελέρ που έπαιζε σαν σε προπόνηση.

Φαίνεται πως οι εντατικές προπονήσεις που κάνει η ομάδα για τα μπαράζ ανόδου, έδειξαν την μεγάλη αγωνιστικότητα και το πολύ ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε το Κιλελέρ.

Εκτός από τα 10 γκολ, υπήρξαν σωρεία ευκαιριών που θα μπορούσαν να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο στο 14’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουβελά και η μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα καλό σουτ του Παπαγεωργίου, η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και έφυγε άουτ.

Στο 21’ το σουτ του Κουβελά από κοντά, έδιωξε με τα πόδια ο Μαστοροδήμος. Δύο λεπτά αργότερα ο Θοδωρής Χατζησαββίδης έκανε το πλασέ για το 2-0.

Στο 30’ και 35’ τα σουτ του Χασομέρη και του Παπαγεωργίου έδιωξε με τα πόδια ο Μαστοροδήμος.

Ενώ στο 44’ ο Δημήτρης Χασομέρης με σουτ έκανε το 3-0.

Στο 46’ στην επανάληψη ο Βαγενάς με σουτ, σημείωσε το 4-0, στο 51’ πέναλτι κέρδισε ο Μπαρούτας, εκτέλεσε εύστοχα ο Κουβελάς για το 5-0.

Στο 58’ ο Παπαχρήστος με σουτ έκανε το 6-0, στο 60’ ο ίδιος παίκτης από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Χατ τρικ για τον Βασίλη Κατσαμάγκα που στο 63’ σημείωσε με σουτ το 7-0. Στο 70’ το 8-0 και στο 81’ το τρίτο προσωπικό του γκολ για το 9-0. Τελευταίο γκολ για το 10-0 και δεύτερο προσωπικό του ο Βαγγέλης Παπαχρήστος.

*H απονομή του πρωταθλήματος στο Κιλελέρ θα γίνει στο ματς με τον Παναγροτικό Νίκαιας εντός έδρας.

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Ντιντής Σ., Παπαγεωργίου Β. (55’ Αργύρης), Μπαρούτας, Χατζησαββίδης, Αντωνίου (54’ Ντιντής Θ.), Γκουγκουλιάς, Βαγενάς (54’ Αναγνώστης), Παπαγεωργίου Θ. (54’ Πανταζής), Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Κουβελάς (54’ Παπαχρήστος).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Κουπατσιάρας, Ιορδανίδης, Κουτσικούλης, Δάσσιος Γ., Καλούσης, Φώλιας, Δάσσιος Δ., Νικόλι (75’ Κακαγιάννης), Οσμάνι (75’ Γκρίμπας).

Διαιτητική τριπλέτα: Κοσμάνος, Σκριάπας, Δίχρης.