Βαθμολογία

Η 20άδα του αγώνα με τον Αλμωπό

Σε 20 ποδοσφαιριστές κατέληξε ο προπονητής της ομάδας μας Παναγιώτης Γκουτσίδης, μετά το τέλος και της σημερινής τελευταίας προπόνησης στα Δένδρα, προκειμένου να συγκροτήσει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας στο στάδιο Αλκαζάρ (Κυριακή 23/04, ώρα 14:45).

Σε σχέση με την αποστολή του προηγούμενου αγώνα στην Ηγουμενίτσα, στη λίστα των αναγκαστικά απόντων παρέμειναν οι τραυματίες Θεοδωρόπουλος, Μαξιμένκο, Μιλτιάδης και οι Γαρουφαλιάς, Κόλα, που δεν βρίσκονται ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς τους, ενώ προστέθηκε και ο Νούνιες, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Αναλυτικά, την 20μελή αποστολή της ΑΕΛ για την αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Super League 2, αποτελούν οι εξής:

Σουλούκος, Αντωνόπουλος, Καλουτσικίδης, Παπαγεωργίου Αθ., Κοσσονού, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γκοτζαμανίδης, Πλέγας, Θωμαϊδης, Αντράντα, Παπαγεωργίου Κ., Νικολιάς, Πεντρόσο, Νίνο, Μαυριάς, Γλυνός, Τσιριγώτης, Ζησούλης και Ογκμπόε. 

-Να σημειωθεί ότι ο αγώνας ΑΕΛ-Αλμωπός Αριδαίας θα μεταδοθεί ζωντανά σε περιγραφή Χρήστου Τσούμαρη, από το Formedia Radio 99.8!  

ΠΗΓΗ