Βαθμολογία

Ολοκλήρωση κατασκευής εσωτερικών δικτύων συλλογής ακαθάρτων Δ.Κ. Γόννων

Ακόμη ένα έργο, με απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τίτλο: “Ολοκλήρωση κατασκευής εσωτερικών δικτύων συλλογής ακαθάρτων Δ.Κ. Γόννων”.

Η χρηματοδότηση, για το εγκεκριμένο έργο, ανέρχεται σε 1.360.132,28 ευρώ και αφορά στην ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης στους Γόννους.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης δήλωσε σχετικά: “Ο Δήμος μας εξασφάλισε άλλη μία σημαντική χρηματοδότηση μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, η οποία ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου, που αφορά την ολοκλήρωση του εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης στους Γόννους. Η ολοκλήρωση του έργου είναι απολύτως απαραίτητη για την σωστή λειτουργία και για την κάλυψη των αναγκών της περιοχής, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη διασφάλιση της δημόσιας υγιεινής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες του εν λόγω οικισμού. Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όσο και της ΔΕΥΑΤ, για την όλη προσπάθεια υλοποίησης αυτού του τόσο σημαντικού έργου”.