Βαθμολογία

Γεμάτο αγωνιστική δράση το Σ/Κ στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ν. Πολιτείας

Γεμάτο αγωνιστική δράση στο ανοικτό Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Πολιτείας θα είναι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Απριλίου.

Ειδικότερα, τις ημέρες αυτές θα διεξαχθούν τα «ΑΚΡΙΣΙΑ» 2023 από τον Α.Ο. Λαρισαϊκό-Τιτάνες, με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Λάρισας και υπό την αιγίδα του Δήμου Λαρισαίων και της ΔΗ.Κ.Ε.Λ.

Οι αγώνες, που αφορούν προαγωνιστικές κατηγορίες παιδιών, ηλικίας 9-10-11-12 ετών, θα πραγματοποιηθούν σε πείσμα των καιρών στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης που είναι πλέον θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας. Στους συγκεκριμένους αγώνες θα συμμετάσχουν 16 σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 520 αθλητές και αθλήτριες, και καλούμε το κοινό της Λάρισας να παρευρεθεί και να αγκαλιάσει τις προσπάθειές τους, επιβραβεύοντας τόσο τους αθλητές και τις αθλήτριες όσο και τους ανθρώπους που τους πλαισιώνουν.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο προπονητής Νίκος Γέμελος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης με ολυμπιακές και παγκόσμιες διακρίσεις στην κολύμβηση ο οποίος θα κηρύξει και την έναρξη των αγώνων.

Να τονίσουμε ότι τα Ακρισία πραγματοποιούνται από το 2004 στην πόλη μας και αποτελούν πλέον θεσμός για τα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας. Να σημειώσουμε ότι με το τέλος των αγώνων «Ακρίσια 202» την Κυριακή το μεσημέρι θα διεξαχθούν στο Κολυμβητήριο Ημερίδα Ορίων Τεχνικής Κολύμβησης από την Κολυμβητική Ομοσπονδία που θα συμμετέχουν 270 αθλητές ηλικίες από 10 ετών και άνω. Και αργά το απόγευμα στις 19.00 αγώνας play off υδατοσφαίρισης Α2 Ανδρών ΝΟΛ- ΝΗΡΕΑΣ ΓΕΡΑΚΑΣ.