Βαθμολογία

Νέα CEO και γενική διευθύντρια της Ρόμα η Λαρισαία Λίνα Σουλούκου

Η Λαρισαία δικηγόρος Λίνα Σουλούκου ανέλαβε από χθες καθήκοντα διευθύνουσας συμβούλου και γενικής διευθύντριας στην Ιταλική Ρόμα, όπου προπονητής είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Ρόμα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Λίνα Σουλούκου ορίστηκε ως νέα διευθύνουσα σύμβουλος και γενική διευθύντρια του Ομίλου. Θα αναλάβει καθήκοντα, με άμεση ισχύ, αφού ολοκληρώσει τις σχετικές εταιρικές διαδικασίες».
«Η Λίνα είναι μια έμπειρη, σεβαστή και αναγνωρισμένη ηγέτιδα στον κόσμο του ποδοσφαίρου και των επιχειρήσεων και είμαστε στην ευχάριστη θέση να την καλωσορίσουμε στην οικογένεια της Ρόμα. Θα συνεργαστούμε στενά μαζί της για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε τον σύλλογο στο υψηλότερο επίπεδο, όπως αξίζουν οι οπαδοί και η πόλη», δήλωσαν οι Νταν και Ράιαν Φρίντκιν.
Αφού σπούδασε νομικά με ειδίκευση στο Αθλητικό Δίκαιο, η Σουλούκου ξεκίνησε την καριέρα της στο ποδόσφαιρο, όπου εργάζεται για πάνω από 15 χρόνια. Το 2018 διορίστηκε διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ρόλο που κράτησε μέχρι τον Ιούνιο του 2022.
«Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην οικογένεια Φρίντκιν για την ευκαιρία που μου έδωσαν. Είχα την ευκαιρία να κατανοήσω και να εκτιμήσω το πνεύμα και τη φιλοδοξία που εμψυχώνουν την ιδιοκτησία και είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να μοιραστώ τις προκλήσεις που περιμένουν τη Ρόμα.
Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι μέλος αυτού του ιστορικού συλλόγου και ανυπομονώ να κάνω την εμπειρία που έχω αποκτήσει στον κόσμο του διεθνούς ποδοσφαίρου διαθέσιμη στην εταιρεία, στους διευθυντές της και σε όλους τους υπαλλήλους», δήλωσε η Σουλούκου.