Βαθμολογία

Γ' Εθνική: Ποιες ομάδες επιστρέφουν στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα

Λίγες στροφές έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής, με τις ομάδες να έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Κάποιες ομάδες ήδη έχουν εξασφαλίσει την σωτηρία τους, ενώ κάποιες άλλες παλεύουν, ώστε να βρεθούν στα μπαράζ ανόδου. Όμως είναι και εκείνες οι οποίες έχουν κλειδώσουν την επιστροφή τους στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Ας δούμε λοιπόν, ποιες είναι οι ομάδες οι οποίες μας έχουν αποχαιρετήσει.

1ος ΟΜΙΛΟΣ: Δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την επιστροφή τους στις ΕΠΣ. Ο πρώτος είναι ο Μέγας Αλέξανδρος Ορφανίου, ο οποίος δεν κατάφερε να παραμείνει στην Γ' Εθνική και με 3 βαθμούς, όλοι από ισοπαλίες, θα επιστρέψει στην ΕΠΣ Καβάλας. Εκτός του Μέγα Αλέξανδρου όμως, επιστροφή στην ΕΠΣ Έβρου θα έχει και η Αλεξανδρούπολη, η οποία έχει μαζέψει ως τώρα 12 πόντους και έχει πέσει και μαθηματικά.

2ος ΟΜΙΛΟΣ: Δύο ομάδες έχουν πέσει και από τον δεύτερο όμιλο. Πρόκειται για τον Δωτιέα Αγιάς, ο οποίος έχει μαζέψει 17 πόντους και θα είναι την επόμενη χρονιά στην ΕΠΣ Λάρισας. Εκτός του Δωτιέα την επόμενη χρονιά θα είναι στα ερασιτεχνική και ο Μακεδονικός Φούφα, ο οποίος θα παίζει στην ΕΠΣ Κοζάνης.

3ος ΟΜΙΛΟΣ: Εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, καθώς ήδη έχει συμπληρωθεί η 5αδα των ομάδων που θα πέσουν, καθώς και μαθηματικά δεν προλαβαίνουν να σωθούν στις 2 τελευταίες αγωνιστικές. Στις ερασιτεχνικές κατηγορίες λοιπόν του χρόνου θα παίζουν οι Παναγρινιακός (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), ο Απόλλωνας Πάργας (ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας), ο Διγενής Νεοχωρίου (ΕΠΣ Τρικάλων), ο ΑΟ Χαλκίδας (ΕΠΣ Εύβοιας) και ο Ναυπακτιακός Αστέρας (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας).

4ος ΟΜΙΛΟΣ: Στον τέταρτο όμιλο έχουν ήδη κλειδώσει την επιστροφή τους στις κατηγορίες τέσσερις ομάδες. Πρόκειται για τον ιστορικό Πανηλειακό με θητεία στην Α' Εθνική, ο οποίος θα παίζει στην ΕΠΣ Ηλείας, ο ΑΟ Διαβολιτσίου (ΕΠΣ Μεσσηνίας), ο ΑΠΣ Πάτραι (ΕΠΣ Αχαΐας) και ο Πανγυθεατικός (ΕΠΣ Λακωνίας).

5ος ΟΜΙΛΟΣ: Στον τελευταίο όμιλο, εκεί που βλέπουμε ομάδες της Αττικής και της Κρήτης, έχουμε τρεις ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί. Πρόκειται για τους ΑΟ Πόρος και ΑΟ Τυμπακίου, που και οι δύο θα παίζουν του χρόνου στην ΕΠΣ Ηρακλείου, όπως επίσης και ο Άγιος Ιερόθεος, που θα επιστρέψει στην ΕΠΣ Αθηνών.

Να σημειώσουμε πως σίγουρα το σαββατοκύριακο θα υπάρξουν και άλλες ομάδες που θα υποβιβαστούν, μετά τις αναμετρήσεις της προτελευταίας αγωνιστικής.

pameerasitexniko