Βαθμολογία

Στον Πυργετό βρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης

Στον Πυργετό βρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Κάτω Ολύμπου Αθ. Βλάχο, την Προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Γ. Τσιτσιουβά και τον ειδικό συνεργάτη τοπογράφο Κ. Σπύρου, για να ενημερωθεί για την πορεία του έργου “κατασκευή Παιδικού Σταθμού”, συνολικού προϋπολογισμού 299.999,66 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, χρηματοδοτούμενο από το Leader του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για την πορεία υλοποίησης του έργου που αφορά μεταξύ άλλων και στην ανάπλαση του αύλειου χώρου, εργασίες απαραίτητες για τη λειτουργία του Παιδικού Σταθμού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε ο Δήμαρχος, οι εργασίες εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς και θα τελειώσουν εντός της συμβατικής ημερομηνίας. Στόχος είναι ο Παιδικός Σταθμός να λειτουργήσει από την επόμενη σχολική χρονιά 2023 - 2024.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην περιοχή ο Δήμαρχος Γιώργος Μανώλης δήλωσε: «Επισκεφθήκαμε τον Πυργετό να δούμε ένα από τα σπουδαιότερα έργα τα οποία υλοποιεί ο δήμος αυτήν την περίοδο. Με το έργο αυτό ικανοποιούμε όχι μόνον τις τωρινές αλλά και τις ανάγκες των επόμενων χρόνων για τη φιλοξενία παιδιών προσχολικής ηλικίας» δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Μανώλης.

«Σ’ αυτήν την εξαιρετικά δυσμενή συγκυρία, με τις τεράστιες αυξήσεις στις τιμές των υλικών, ο δήμος Τεμπών προσπαθεί και υλοποιεί τα έργα τα οποία έχει σχεδιάσει. Στόχος μας είναι το συγκεκριμένο έργο να ολοκληρωθεί γρήγορα, ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει παιδιά της προσχολικής ηλικίας, από την επόμενη σχολική περίοδο 2023-2024», κατέληξε.