Βαθμολογία

«Η SL2 είναι η μόνη που δεν έχει πάρει τα λεφτά του στοιχήματος»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο νέος πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, μιλώντας για την εξέλιξη της υπόθεσης της καταβολής των χρημάτων στις ομάδες της Super league 2 και το ενδεχόμενο η προκήρυξη εκλογών να επιφέρει νέα κωλύματα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Μετά από νόμιμες εκλογές και ένα αποτέλεσμα ξεκάθαρο, φτάσαμε να ταλαιπωρούμε 26 ομάδες και πόσους εργαζόμενους, προπονητές και ποδοσφαιριστές για τα χρήματά τους. Αν θα πάρουν τα χρήματα αυτά αναμένουμε την συνάντηση με τον κύριο Αυγενάκη και δεν νομίζω πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Είχε δεσμευτεί σε μένα προσωπικά ότι όταν τελειώσουν οι εκκρεμοδικίες θα δεχτεί το προεδρείο της Super League 2 και θα μιλήσουμε για αυτά τα χρήματα του στοιχήματος. Εγώ προσωπικά είχα μιλήσει με την γραμματέα του».

Για το αν η προκήρυξη των εκλογών μπορεί να επιφέρει νέα καθυστέρηση στην καταβολή των χρημάτων: «Η προκήρυξη των εκλογών δεν έχει καμία σχέση. Τα λεφτά είναι στο κουμπαρά του Υπουργείου και πρέπει να τα μοιράσει στις ομάδες, ασχέτως αν κλείνει η Βουλή. Ελπίζω να μην πέσω έξω και να μην συμβεί κάτι άλλο. Ο κύριος Γιώργος Βρέντζος «αδειάζει» και τον κύριο Ροκάκη, γιατί όλα όσα επικαλούνταν ήταν στην φαντασία του και το αποδείξαμε με την απόφαση του δικαστηρίου. Γιατί μπροστά στον προσωπικό του εγωισμό δεν καταλάβαινε τίποτα...Αν ο κύριος Βρέντζος ξέρει κάτι παραπάνω για τα χρήματα ή είναι μέσα στο Υπουργείο να βγει να μας το πει. Γιατί έτσι εκθέτει και τον Υπουργό.

Εγώ είμαι σίγουρος και πεπεισμένος πως τα χρήματα θα μας τα δώσει, όπως έχει δεσμευτεί. Δεν μπορεί να επικαλεστεί την προκήρυξη εκλογών για να μην μας δώσει τα χρήματα. Εγώ έχω μιλήσει και με άλλους υπουργούς και μας είπαν πως δεν έχει καμία σχέση το κλείσιμο της Βουλής με την χρηματοδότηση. Τα χρήματα είναι εδώ και καιρό στα χέρια του κύριου Αυγενάκη και θα έπρεπε να έχουν μοιραστεί εδώ και καιρό.

Δεν πρέπει να τηρούμε τους λόγους μας; Από εκεί και πέρα ο καθένα θα είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τις πράξεις του. Εκλογές έρχονται... Είναι 26 ομάδες, δεν μπορούμε να παίζουμε κρυφτούλι. Εγώ όμως πιστεύω πως ο κύριος Αυγενάκης θα με δεχτεί και θα μας δώσει άμεσα τα χρήματα».

Για την δήλωση Ρότσα σχετικά με το ότι οι παίκτες της Super League 2 θα κάνουν Πάσχα απλήρωτοι: «Χθες μπήκε η δεύτερη δόση τηλεοπτικών και σήμερα θα δώσουμε ότι αναλογεί σε κάθε ομάδα. Είμαστε αγανακτισμένοι όμως γιατί δεν μπορούμε να βλέπουμε τους ποδοσφαιριστές και όλους τους εργαζόμενους να την πληρώνουν για τις προσωπικές κόντρες κάποιων. Αυτά τα χρήματα είναι από τους φορολογούμενος και πρέπει να πηγαίνουν στους εργαζομένους του ποδοσφαίρου.

Είμαστε εδώ να αντιμετωπίσουμε κάθε ζήτημα που προέκυψε και θα προκύψει. Πριν από 10 λεπτά έστειλα το αίτημα στον κύριο Αυγενάκη για προσωπικό ραντεβού. Τα χρήματα αυτά είναι τα μόνα που δεν έχουν δοθεί από τον κουμπαρά του στοιχήματος. Έχουν δοθεί σε όλα τα αθλήματα μόνο στην Super League 2 δεν έχουν μπει. Επίσης, τα χρήματα δεν είναι 1,8 εκατομμύρια. Τα χρήματα είναι πάνω από 2 εκατομμύρια. Εμείς θα διεκδικήσουμε πολλά περισσότερα, όμως αυτά πιστεύουμε πως έχουν μένει. Κανονικά θα έπρεπε να πάρουμε 8 εκατομμύρια. Αυτό το ποσό θα πάμε να διεκδικήσουμε».