Βαθμολογία

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

-Επιβάλλει σε βάρος του Ζήση Κατσαντώνη, εκπρόσωπο του σωματείου «ΑΟ Τρίκαλα», τις πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Τρίκαλα», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΑΟ Τρίκαλα», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ (αγώνας της 19.03.2023, ΑΟ Τρίκαλα-ΑΕ Λευκίμης, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Επιβάλλει σε βάρος του Λεωνίδα Κιόρογλου, τραυματιοφορέα του σωματείου «Διγενής Νεοχωρίου», τις πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ και β) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου «Διγενής Νεοχωρίου» χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 15 ημέρες.
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Διγενής Νεοχωρίου», χρηματική ποινή ύψους 834 ευρώ (αγώνας της 19.03.2023, Διγενής Νεοχωρίου-Παναγρινιακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας).

-Κηρύσσει απαράδεκτη την ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη για την υπόθεση κατά του ορισθέντος παρατηρητή στον αγώνα μεταξύ των σωματείων Πανηλειακός και Πανγυθεατικός (της 12.02.2023, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής).

-Επιβάλλει στο σωματείο «Πρίγκηπες ΑΣ» τις πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3 που είχε οριστεί για τις 05.03.2023, μεταξύ των ομάδων «Πρίγκηπες ΑΣ» και «Παναιτωλικός», για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας  Γυναικών και, β) χρηματική ποινή ύψους 500 ευρώ.

-Επιβάλλει στο σωματείο «ΑΕΚ Κούκου Πιερίας» χρηματικό πρόστιμο ύψους 200 ευρώ (αγώνας της 05.03.2023, ΑΟ Τρίκαλα-ΑΕΚ Κούκου Πιερίας, για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών).

-Απαλλάσσει το σωματείο «Άγιος Δημήτριος Πουρναρίου» και τον φροντιστή του σωματείου, Νικόλαο Δρουβιώτη, από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 05.03.2023, Άρης Πατρών-Αγ. Δημήτριος Πουρναρίου, για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών).

-Απαλλάσσει το σωματείο «ΠΑΟΚ» και τον εκπρόσωπο του σωματείου, Αντώνιο Κιουρεξίδη, από τις αποδιδόμενες σε αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις (αγώνας της 04.03.2023, ΠΑΟΚ-Σκίουροι, για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών).