Βαθμολογία

Ήττα «μαχαιριά» για τον Π.Ο.Ε. στο Κεραμίδι (PICS)

Μία ακόμη ήττα για τον Π.Ο.Ε., αυτή τη φορά στο Νέο Κεραμίδι, απέναντι στην τοπική ομάδα με σκορ 2-1.

Αποστολή στο Κεραμίδι: Χρήστος Γκατζούλης

Το ματς διεξήχθη την Μεγάλη Τετάρτη (12/4) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για το φινάλε…

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, ενώ από την άλλη η απογοήτευση είναι μεγάλη στο «στρατόπεδο» της Ελασσόνας, συνολικά για την πορεία της ομάδας τη φετινή χρονιά, αλλά και για την δυσάρεστη εξέλιξη που έχει προκύψει. Η ομάδα του νομού μας, διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό μέρος, να αναφέρουμε πως η Ελασσόνα δεν είχε στη διάθεσή της τον επιθετικό Κωστούλα που είχε συμπληρώσει κάρτες. Το ματς δεν διεκδίκησε «δάφνες ποιότητας» με τους γηπεδούχους να κάνουν τις ευκαιρίες γκολ και να παίρνουν το ματς. Από την άλλη η ομάδα του Π.Ο.Ε. έπαιξε και πάλι με πολύ άγχος και χωρίς να μπορεί αν δημιουργήσει κλασσικές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο διεξήχθη το ματς.

Η ομάδα της Πιερίας έφτασε στην επικράτηση χάρη σε γκολ των Ζουκάν στο 11’ και Σεχολάρι στο 72’ ενώ οι Ελασσονίτες, μείωσαν στο 92’ με πολύ ωραίο φάουλ του Κούκου.

Στο 11’ με σουτ του Ζουκάν στην κίνηση έπειτα από ωραία ενέργεια του Τουλίκα έγινε το 1-0.

Στο 39’ κεφαλιά του Καραγκούνη στην «καρδιά» της άμυνας, μπλόκαρε σταθερά ο τερματοφύλακας του Κεραμιδίου.

Στο 62’ μακρινό σουτ του Περτζιόνι, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Τσιλεγκερίδη.

Στο 63’ σουτ από τον Κούκο, σε κόρνερ διώξανε οι αμυντικοί. Στο 72’ ο Κριεμάντι πρόλαβε και κράτησε τη μπάλα εντός περιοχής και την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον Σεχολάρι που με πλασέ «έγραψε» το 2-0.

Στο 76’ σουτ του Περτζιόνι μέσα από την περιοχή και δεξιά, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Τσιλεγκερίδη.

Στο 77’ μετά από λάθος συνεννόηση της άμυνας του Εθνικού, ο Περτζιόνι έγινε κάτοχος της μπάλας και προσπάθησε από κοντά να νικήσει τον Τσιλεγκερίδη, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κράτησε το μηδέν.

Το μόνο που κατάφερε ο ΠΟ Ελασσόνας ήταν να μειώσει σε 2-1 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Κούκου στο 92’.

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Βαγγέλης Μόρας): Τσιλεγκερίδης, Κόλα, Λαμπίρης (79′ Παπαδόπουλος Π.), Γκιώνης, Καρτσαμπάς, Δαλαμήτρας (71′ Συμεωνίδης), Κωτσιαρίδης (52′ Μπατζώνης), Ζουκάν, Σεχολλάρι, Κρυεμάδι (79′ Τρούμπαλος), Τουλίκας (46′ Μιχαηλίδης).

Π.Ο. Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Νταμπώσης, Τσάτσος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (63′ Ιγγλέζος), Κυρίτσης, Μουλτσιάς, Καραγκούνης, Φράνσις (46′ Κούκος), Κακάμης (76′ Καραμούλας).

Διαιτητής: Δημήτριος Μαργιόλας (Καρδίτσας). Βοηθοί: Ιωάννης Τράντας (Αθηνών), Αχιλλέας Τόσκας (Ξάνθης). 4ος: Νικόλαος Κουτρομάνος (Καρδίτσας). Παρατηρητής: Απόστολος Προδαφίκας (Μακεδονίας).