Βαθμολογία

Ελλάδα-Κροατία (Γυν): 2-1

Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό παιχνίδι με την Κροατία στο "Γ. Καμάρας", η Εθνική Γυναικών πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Μόνη διαφορά από το ματς της Παρασκευής 07/10 ήταν πως αυτή τη φορά ήρθε και η νίκη (2-1), με τα δύο γκολ της Σούλας Σπυριδωνίδου -και μάλιστα με ανατροπή.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν δυνατό αλλά μοιρασμένο, με λίγες φάσεις για τις δύο ομάδες. Στο 37΄ τραυματίστηκε η Χατζηνικολάου και αντικαταστάθηκε από την Καλδαρίδου, η οποία στην πρώτη της επαφή με τη μπάλα είχε δοκάρι σε κοντινό πλασέ μετά από φάση διαρκείας. Στο 43΄ η Κροατία άνοιξε το σκορ με σουτ της Τζεγκολάι από το ύψος του πέναλτι.

Η Εθνική ισοφάρισε νωρίς στο β΄ μέρος, στο 52΄, όταν η γκολκίπερ Μπάσιτς απέκρουσε το πλασέ της Σαρρή και η μπάλα πήγε στη Σπυριδωνίδου που ευστόχησε από κοντά. Και στο 70΄, μετά από ωραία ανάπτυξη, η Σαρρή πέρασε ασίστ στη Σπυρυδωνίδου που πλάσαρε από τη μεγάλη περιοχή για το 2-1. Στο υπόλοιπο διάστημα μέχρι τη λήξη, η Εθνική διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ και το σφύριγμα της λήξης τη βρήκε νικήτρια.

Ελλάδα: Νάση, Μήτκου, Κακαμπούκη, Σιδηρά (74΄ Πούλιου), Μάρκου, Σαρρή, Σπυριδωνίδου (74΄ Χαμαλίδου), Μωραΐτου, Χατζηνικολάου (37΄ Καλδαρίδου), Κόγγουλη (74΄ Πούλιου), Πατερνά (74΄ Κοτσάκη).

Κροατία: Μπάσιτς, Γέλεντσιτς, Μπάλογκ, Πράνιες, Πέτζελι, Ρούντελιτς, Λιούμπινα, Ντούλτσιτς (57΄ Μπούκατς), Μπόιτσιτς (90΄ Κάλντιτς), Τζεγκολάι (57΄ Λιούστινα), Λότζνα (77΄ Τέρτζιτς).