Βαθμολογία

Αιγάλεω: Πλήγμα με Σκεντεράι, τέλος η σεζόν

Σοβαρός τραυματισμός για Σκεντεράι και πλήγμα για το Αιγάλεω. Τι ευχήθηκε η ΠΑΕ στον άτυχο παίκτη. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Λουάν είμαστε όλοι δίπλα σου

Την δική του Εβδομάδα των Παθών θα διανύσει ο Λουάν Σκεντεράι, καθώς η ατυχία «χτύπησε» ξανά την πόρτα του 26χρονου αμυντικού, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι φόβοι όλων μετά τον τραυματισμό του σε προπόνηση της ομάδας μας πριν λίγες ημέρες, δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν με τον χειρότερο τρόπο από τα αποτελέσματα της μαγνητικής και ο Σκεντεράι την Μ. Τρίτη θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο Metropolitan για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος.

Λουάν, τα δύσκολα λένε είναι για τους δυνατούς και εσύ μας έχεις αποδείξει, καιρό τώρα, ότι είσαι «μαχητής». Εντός και εκτός γηπέδων.

Σ’ αυτόν τον… «Γολγοθά» να ξέρεις ότι όλοι είμαστε δίπλα σου σαν οικογένεια. Και σαν οικογένεια θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να ξεπεράσεις και αυτή την σκληρή δοκιμασία της ζωής σου, να βγεις ακόμη πιο δυνατός από πριν και να επιστρέψεις σύντομα κοντά μας.

Λουάν, κουράγιο. Θα γυρίσεις πιο δυνατός…