Βαθμολογία

Δεν βόλεψε κανέναν η ισοπαλία στο Μελισσοχώρι (PICS)

Σε αγώνα για την 26η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΛ DE TOX, που διεξήχθη την Κυριακή (9/4) στο γήπεδο Μελισσοχωρίου, ο τοπικός Αστέρας αναμετρήθηκε με την Πελασγιώτιδα με τελικό σκορ 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένες, αφού το τρίποντο αποτελούσε «ανάσα», αλλά τελικά δεν ήρθε…

Οι γηπεδούχοι είναι σε δύσκολη βαθμολογική θέση, όμως δείχνουν πως θα το παλέψουν μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, ενώ η «Πέλα» παραμένει και αυτή κάτω από τη ζώνη, τα δίνει όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα κάνει τη δική της προσπάθεια μετά το Πάσχα για να καταφέρει την παραμονή.

Ματς που διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά το πάθος ξεχείλιζε από τις δύο ομάδες.

Το πρώτο μέρος δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες, αυτή μόνο στο 15’ για την «Πέλα», ύστερα από τη συνεργασία του Οσμάνι με τον Γελαλή, να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και οι δύο ομάδες, έτσι στο 52’ οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία όταν ο Καραμάνος ξέφυγε στην αντεπίθεση, έδωσε ωραία για τον Βασιλειάδη, αυτός έκανε το σουτ, μπλόκαρε όμως ο έμπειρος Μαστοροδήμος.

Τέσσερα λεπτά μετά για τους φιλοξενούμενους, την «απάντηση» έδωσε ο Διονύσης Δάσσιος, με το ωραίο φάουλ του να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 62’ καλό σουτ του Νούσια, η μπάλα έφυγε άουτ. Ενώ στο 68’ ο Δάσσιος Δ. έβγαλε τη σέντρα για τον Πικούλι, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Ενώ το Μελισσοχώρι απώλεσε μεγάλη ευκαιρία στο 77’ όταν ο Βασιλειάδης έβγαλε ωραία για τον Νούσια, αυτός μπροστά από την εστία έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι.

Στο 81’ η Πελασγιώτιδα μπήκε μπροστά στο σκορ, όταν το φάουλ εκτέλεσαν πλασαριστά ο Δάσσιος Ι. έδωσε στον Δάσσιο Δ., ο δεύτερος έβγαλε μέσα στην περιοχή για τον αφύλακτο Θοδωρή Ποτό που με ωραίο τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1).

Όμως ο μαχητικός Αστέρας δεν το έβαλε κάτω, έτσι στο 87’ ο Καραμάνος έβγαλε για τον Παναγιώτη Νικόλι, που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Σε αυτή τη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για οφσάιντ.

Στο 89’ το πρώτο σουτ έκανε ο πολύ καλός Οσμάνι, στην επαναφορά ο Θοδωρής Ποτός έστειλε τη μπάλα άουτ.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Μάκης Αλεξούδης – Χρήστος Τασιούλης): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Γουργιώτης, Κολοβός, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Βασιλειάδης (85’ Βογιατζής), Περδίκης (75’ Νικόλι), Χαρούλης (10’ λ.τρ. Νούσιας), Καραμάνος, Γκαραβέλας.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Κουπατσιάρας, Ιορδανίδης, Κουτσικούλης, Δάσσιος Ι., Καλούσης, Φώλιας, Δάσσιος Δ., Γελαλής (65’ Ποτός), Νικούλι, Οσμάνι.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Δεδικούσης, Μπουρονίκος.