Βαθμολογία

Νίκη για την Χαραυγή παρά το αριθμητικό μειονέκτημα

Σε αγώνα για τον 1ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ και την 18η αγωνιστική, η Χαραυγή αναμετρήθηκε με την Νεάπολη στο γήπεδο Θεσσαλικού με τελικό σκορ 3-2. Από το 15’ η Χαραυγή αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Με έντονα καιρικά φαινόμενα διεξήχθη το ματς (βροχή – αέρας) και σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

Νικήτρια ήταν η Χαραυγή, απέναντι στη Νεάπολη. Από πολύ νωρίς προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι μόλις στο 10’ ύστερα από την ωραία συνεργασία του Γρηγόρη Τσιαμούρα και το πλασέ του Κώστα Μίχου για το 1-0.

Στο 13’ για την Χαραυγή, ωραία έδωσε ο Μίχος για τον Γαλάνη, αυτός την κεφαλιά, στο εξωτερικό κάθετο δοκάρι.

Πριν τελειώσουν τα πανηγύρια για τους γηπεδούχους, στο 15’ ο Στρατίκης υπέπεσε σε παράβαση (χέρι) και δόθηκε πέναλτι και κόκκινη κάρτα. Το εκτέλεσε ο έμπειρος Ορέστης Γαρυφαλλόπουλος για το 1-1.

Στο 35’ η Χαραυγή μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ, όταν κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού. Εκτέλεσε ο Σχοινάς εύστοχα για το 2-1. Και στο 40’ ο Πατσιούρας με έξυπνο μακρινό σουτ, έκανε και το 3-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 70’ καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Ορέστη Γαρυφαλλόπουλου για το τελικό 3-2.

Στο 80’ και 85’ ο Γαρυφαλλόπουλος είχε χαμένες ευκαιρίες να σκοράρει, καθώς και ο Σαμπάνης για τη Νεάπολη. Το 3-2 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή (Τάσος Πιππής): Ντούσιος, Στρατίκης, Πατσιούρας, Λέτσιος, Τέλιος, Σχοινάς, Δαμασιώτης (75’ Μπαλόσι), Γαλάνης, Μίχος (65’ Αγγελής), Μανταλιάς (80’ Σκαφιδάς), Τσιαμούρας.

Νεάπολη: Γκερντέσι, Παρασχάκης (67’ Βαενάς), Ξανθόπουλος, Ζάρρας, Μπουχλαριώτης, Μανώλης, Κρέτσης (46’ Σαμπάνης), Ζαφειράκης Χ., Ζαφειράκης Ν., Παλάσκας, Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραμαγκιόλας, Πουρουτίδης, Μπόλος.