Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων (PICS)

Η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης επιβλήθηκε με σκορ 3-1 του Φαλανιακού για την 26η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΝΛ – DETOX.

Αυτό ήταν το πρώτο τρίποντο του κ. Δημήτρη Μπουκουβάλα στον πάγκο της ομάδας του Αχιλλέα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Παναγροτικό Νίκαιας στο ντεμπούτο του νεαρού τεχνικού.

Έτσι ο Αχιλλέας έφτασε τους 61 βαθμούς και βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Αχιλλέα μπήκαν με το πόδι στο γκάζι από το πρώτο λεπτό και έδειξαν εξ αρχής την ανωτερότητα τους.

Με μεγάλη διάθεση να πιέσουν και να… τρέξουν τους αντιπάλους τους οι παίκτες του Αχιλλέα κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό όταν ο Ματούλας έκλεψε την μπάλα έκανε κάθετη πάσα στον Τσατσελάρι και αυτός με ψυχραιμία νίκησε τον Κωνσταντίνου για το 1-0.

Στο 5′ ο Μακρής πάτησε περιοχή από τα δεξιά έκανε το δυνατό συρτό σουτ με τον Κωνσταντίνου να τον σταματά.

Στο 9′ και μετά από κλέψιμο της μπάλας και πάλι ψηλά στο γήπεδο ο Ματούλας έκανε την σέντρα ο Παπακωνσταντίνου τροφοδότησε με όμορφη κεφαλιά τον Τσατσελάρι και αυτός νίκησε τον Κωνσταντίνου για το 2-0 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 28′ ο Παπακωνσταντίνου από δημιουργός έγινε εκτελεστής και ο Τσατσελάρι από εκτελεστής δημιουργός με τον Τσατσελάρι να πασάρει στον χώρο τον Παπακωνσταντίνου να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ να πετυχαίνει το 3-0.

Στο 35′ ο Αχιλλέας έχασε τριπλή ευκαιρία όταν αρχικά ο Παπακωνσταντίνου έκανε όμορφη πάσα στον Μακρή αυτός σούταρε ο Κωνσταντίνου έδιωξε ενώ η προσπάθεια του Ματούλα σταμάτησε στα σώματα ενώ εν συνεχεία το πλασέ του Παπακωνσταντίνου κατέληξε κόρνερ.

Στο 40′ ο Ματούλας σκόραρε όμως το γκολ ακυρώθηκε ως φάουλ καθώς ο επιθετικός της ομάδας του Αχιλλέα έκανε κοντρόλ με το χέρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Φαλανιακός κατάφερε να μειώσει με ένα όμορφο φαλτσαριστό σουτ του Τσιάκου έξω από την περιοχή στο 53′.

Οι παίκτες του Αχιλλέα έχασαν κάποιες καλές στιγμές με κορυφαίες το πλασέ του Γκαραλιάκου στο 82′ που έδιωξε με δυσκολία ο Κωνσταντίνου, ενώ στο 90′ ο Μακρής έκανε το σουτ στην κίνηση με την μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια και έτσι παρέμεινε το 3-1 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Τσαπραΐλης, Κούλπας, Χατζηλίαδης, Καραμπούζης (46′ Κρικώνης), Κουρτεσιώτης, Αετόπουλος, Λάιος, Τσατσελάρι (60′ Πασιάς), Μακρής, Παπακωνσταντίνου (46′ Γκαραλιάκος), Ματούλας (80′ Μπρόσκα).

Φαλανιακός (Τάκης Παράφεστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης Νίκος (80′ Καρυώτης Αντώνης), Πάνου, Στάμος, Πανταζής (46′ Ευαγγελούλης), Γκανάτσας, Κυρίτσης, Καρακίτσος, Τσιάκος, Μπλάνας (60′ Ιγγλέζος), Ντανίκας (80′ Κουτσούκης).