Βαθμολογία

EURO WU-19 (Round 2): Αυστρία - Ελλάδα 6-0

Η Εθνική Νεανίδων ηττήθηκε 6-0 από την Αυστρία στο Stadio Silvio Piola για τη δεύτερη αγωνιστική του 6ου ομίλου στη League A. Στο 16ο λεπτό η Μάντλ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ και με δυνατό σουτ νίκησε τη Γρίβα, ανοίγοντας το σκορ και στο 35' η Αιστλάιτνερ με κοντινή προβολή μετά από σέντρα της Κάουτζ διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 41' η Αυστρία σημείωσε και 3ο γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Οτζούκβου μετά από ανατροπή της Αιστλάιτνερ από την Καρυπίδη. Στο 50ό λεπτό η Μπριάνα νικήθηκε από την Ελ Σερίφ σε τετ α τετ. Στο 72ο λεπτό η Μάντλ με κεφαλιά από τη μεγάλη περιοχή σκόραρε για το 4-0 και στο 90ό λεπτό διαμόρφωσε το 5-0 πετυχαίνοντας χατ τρικ. Το τελικό σκορ έκλεισε με σουτ η Νάτερ στο 92ο λεπτό.

Την τελευταία αγωνιστική η Εθνική Ομάδα αντιμετωπίζει τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη (11/04/2023, 15:30) και χρειάζεται τη νίκη για να παραμείνει στη League Α του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος WU-19.

Ελλάδα (Γιώργος Παπακώστας): Γρίβα, Κέτα (46' Φραγγοπούλου), Στεργιούλη (46' Τσαρούχα), Καρυπίδη, Κουκουλάκη (71' Γκούφα), Κωστοπούλου, Καλέση (78' Μπέου), Χαλατσογιάννη, Νταρζάνου, Γκούλντεν Μέι (82' Μάρκου), Μπριάνα.

Αυστρία (Γιόχανς Σπλίκα): Ελ Σερίφ, Κάουτζ (58' Χολ), Φούξ, Σάβιτς, Σπίν (58' Ντι Άντζελο), Σείντι (65' Σόρν), Οτζούκβου, Ρόντουνερ, Αιστλάιτνερ, Μάντλ, Ρέισνερ (46' Νάτερ).

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα και τη βαθμολογία του 6ου ομίλου (Round 2, League A), στον οποίο συμμετάσχει η Εθνική Νεανίδων. Την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης παίρνει ο επικεφαλής του ομίλου, ενώ ο ουραγός του γκρουπ υποβιβάζεται στη League B.