Βαθμολογία

Δύο γκολ, δύο αποβολές και ισοπαλία στην Ανθούπολη (PICS)

Σε αγώνα για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Β’ ΕΠΣΛ και τον 2ο όμιλο, στο γήπεδο Ανθούπολης αναμετρήθηκε η ομώνυμη ομάδα με τον Λαρισαϊκό με τελικό σκορ 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι διεξήχθη στην Ανθούπολη που εκτός από τα δύο γκολ, είχε δύο κόκκινες κάρτες για τους γηπεδούχους, που αγωνίστηκαν με εννέα παίκτες.

Η πρώτη ήταν στο 35’ για τον Μούτσα (δεύτερη κίτρινη) και η δεύτερη στο 70’ για τον Αντωνόπουλο (δεύτερη κίτρινη).

Στο 10’ καλό σουτ του Κίτσα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στοπ 15’ με ωραίο σουτ βολίδα έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Δημήτρης Μικερτζής έκανε το 0-1. Στο 25’ χαμένο τετ α τετ του Σέντζα για τον Λαρισαϊκό.

Στην επανάληψη η Ανθούπολη έπαιξε δυνατά παρότι είχε χάσει δύο παίκτες, στο 82’ μεγάλη ευκαιρία χαμένη με τον Γιώργο Κακαβίτση, αφού την κεφαλιά του απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στο 84’ η Ανθούπολη κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα για το 1-1, ύστερα από την ωραία πάσα του Χίντα και το γκολ του Ευθύμιου Κατσαμπέλα.

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας – Κώστας Μαντζιώκας): Αναστασίου, Μαριγκούδης, Κατσαμπέλας, Πρίφτης Φ., Σελήνης (55’ Παπαδήμος), Σέσι, Αντωνόπουλος, Μούτσα, Παπαδάκος (80’ Χίντα), Κακαβίτσης, Καραγιάννης.

Λαρισαϊκός (Θοδωρής Γεωργούλας): Πατέτσιος Α., Παράφορος (80’ Σαράφης), Πατέτσιος Ρ., Καρλιγκιώτης, Κωνσταντάς, Κουλούρης, Γούπος, Κίτσας Γ., Κουρούκας, Σέντζας (70’ Σκέντζας), Μικερτζής (86’ Μάγγος).

Διαιτητική τριπλέτα: Καραγιάννης, Παπαγεωργίου, Κοντογιάννης.