Βαθμολογία

Ιδανικό ξεκίνημα στα πλέι οφ για την Αστραπή! (PICS)

Σε αγώνα για την πρεμιέρα των πλέι οφ της Β’ ΕΠΣΛ και τον 2ο όμιλο, στο γήπεδο Νέας Πολιτείας, η Αστραπή αναμετρήθηκε με την Αναγέννηση Ολύμπου με τελικό σκορ 2-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο μέρος η Αστραπή, έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στον αντίπαλο, αφού είχε ευκαιρίες και τα δύο γκολ, στο δεύτερο μέρος ισορρόπησε το ματς η Αναγέννηση Ολύμπου, που δημιούργησε ευκαιρίες, χωρίς να αλλάξει κάτι στο τελικό σκορ.

Στο 15’ ο Μιχάλης Παπαχρήστος έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι. Πέντε λεπτά μετά, την κεφαλιά του Κολλάτου εξ’ επαφής απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ευσταθίου.

Στο 35’ ο Παπαχρήστος πίεσε την αντίπαλη άμυνα, πήρε τη μπάλα και έκανε με πλασέ το 1-0.

Στο 40’ ωραίο γύρισμα του Κατσιάνου και ο Αθανασόπουλος πήρε την κεφαλιά και με ωραίο τελείωμα με πλασέ έκανε το 2-0.

Στο 50’ μεγάλη ευκαιρία για την Αναγέννηση, όταν έκανε το σουτ ο Πουρλιώτης, η μπάλα κόντραρε αρχικά, νέο σουτ ο ίδιος, έδιωξε όμως ο Κατσιάνος πάνω στη γραμμή.

Στο 60’ το σουτ του Λεσάϊ πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο 80’ ο Δελητζάνης έσπασε τη μπάλα για τον Μπούζο, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε σε κόρνερ.

*Τρεις νεαροί παίκτες της Αστραπής (Κ16), αγωνίστηκαν στο σημερινό ματς (Νίκος Παπαδάκος – Κώστας Δαλιός – Ευάγγελος Καραμάνης).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Φαρμάκας, Παπαχρήστος (60’ λ.τρ. Γεωργουλόπουλος), Σταθάκος, Κατσιάνος, Καψιώχας, Κολλάτος, Αθανασόπουλος (55’ λ.τρ. Αλευράς), Τσιάρας Γ., Καλτσάς (83’ Καραμάνης), Αρχοντής (60’ Παπαδάκος), Γεωργατζιάς (83’ Δαλιός).

Αναγέννηση Ολύμπου (Κώστας Κουτσούκης): Ευσταθίου, Δελητζάνης, Βουγιούκας, Περκέτσι, Τζίκα, Σινάνι Κ., Ζάχος Χ. (65’ Περόϊ), Ρίτσι (41’ Μπούζος), Σινάνι Τζ., Λεσάϊ, Πουρλιώτης (55’ Βρακάτος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Νάκας, Στεργιακούλης.