Βαθμολογία

Δυνατό παιχνίδι χωρίς νικητή στο «Γ.Μητσιμπόνας Α’» (PICS)

Σε αγώνα για την πρεμιέρα των πλέι οφ στην Β’ ΕΠΣΛ και τον 1ο όμιλο, ο Ιπποκράτης αντιμετώπισε την ΑΕΛ στο «Γ.Μητσιμπόνας Α’», με τελικό σκορ 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο μέρος ήταν εκείνο που καθόρισε την έκβαση όλου του παιχνιδιού, αφού το 1-1 που διαμορφώθηκε ήταν και το τελικό σκορ.

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μοιρασμένο, πολύ νωρίς στο 4’ προηγήθηκε ο Ιπποκράτης με το πέναλτι που κέρδισε ο Γκόνας και εκτέλεσε ο Χρήστος Μήτρος για το 1-0.

Στο 10’ πέναλτι κέρδισε η ΑΕΛ σε χέρι αμυντικού, εκτέλεσε ο Γκάτης, όμως ο Βαγγέλης Κοτσιανούλης το απέκρουσε.

Στο 25’ σουτ καλό του Κατσάρα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 34’ η σέντρα ήταν από τον Γκάτη και ο Θάνος Μακρής με κεφαλιά για την ΑΕΛ έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη παρότι έγιναν φιλότιμες προσπάθειες και από τις δύο ομάδες το τελικό σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Στο 55’ ο Γκάτης έκανε το σουτ, όμως και πάλι ο Κοτσιανούλης είπε «όχι». Στις καθυστερήσεις του αγώνα τραυματίστηκε ο Χρήστος Μήτρος για τον Ιπποκράτη, που πήγε στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Ευχές για περαστικά από το athleticlarissa.

Ιπποκράτης (Γιώργος Κοτσιανούλης – Θοδωρής Μπαλωτής): Κοτσιανούλης Β., Γκόνας, Γεωργούλας, Κίτσας, Κουρούκας, Κωστάκης, Φραχόλι Ο., Βούγιας Μ., Μήτρος Χ., Ζυγούρης, Κουκλομένος.

ΑΕΛ (Χρήστος Γκάτας – Γιάννης Βασιλείου): Θεοχαρίδης, Μέκρας (67’ Γκόγκουρας), Γκουγκίδης, Καλαπανίδας, Ράπτης, Φούντογλου, Κατσάρας, Σαϊτης, Γκάτης, Μακρής (67’ Μπόρος – 85’ λ.τρ. Τασίκας), Μπιώτης (85’ Μετγιάσης).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Αναστασίου, Μπατζιανούλης.