Βαθμολογία

Δυσκολεύει ακόμη περισσότερο η παραμονή για τον Π.Ο.Ε. (PICS)

Ο Π.Ο.Ε. δεν κατάφερε σε ένα καθοριστικό ματς με τον ΓΑΣ Σβωρόνου να κερδίσει (0-0) και έτσι η υπόθεση παραμονή δυσκολεύει όλο και περισσότερο στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη (8/4) σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο και παρουσία αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στις κερκίδες να βοηθήσουν την ομάδα της Ελασσόνας.

Απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε και ο Π.Ο.Ε. θα κάνει τη δική του προσπάθεια με την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί να μην εξαρτάται αποκλειστικά από τον ίδιο.

Το πρώτο μέρος δεν είχε φάσεις, σε ένα 45λεπτο με πολύ πάθος και δυνατές μονομαχίες. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε αισθητά, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν κάποιες τελικές προσπάθειες, αλλά το γκολ δεν ήρθε μέχρι το τέλος.

Στο 30’ σέντρα του Κακάμη από αριστερά, προβολή του Κωστούλα πέρασε άουτ. Δύο λεπτά μετά, πάσα του Κωστούλα στον Κυρίτση που από δύσκολη θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52’ εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση με πάσα στον Κυρίτση, δυνατό σουτ του τελευταίου, με τον Χάμο να διώχνει με δυσκολία με γροθιές τη μπάλα. 

Στο 56’ είχαμε σουτ του Αλεξίου μέσα από την περιοχή με τον Γούπο να αποκρούει δύσκολα τη μπάλα.

Στο 65’ οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για χέρι μέσα στην περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδας, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 74’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση δύο κεφαλιές από Μουλτσιά και Κακάμη, με τους αμυντικούς της φιλοξενούμενης ομάδας να απομακρύνουν δύσκολα τον κίνδυνο για την εστία τους.

Στο 79’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση, κοντινή κεφαλιά του Τσάτσου με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, ο δεύτερος επόπτης σήκωσε έγκαιρα τη σημαία του (οφσάιντ), σε μία γρήγορη φάση, όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Π.Ο.Ε. σε κοντινό σουτ.   

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Νταμπώσης, Τσάτσος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (68’ Κούκος), Κυρίτσης, Κωστούλας, Καραγκούνης (46’ Γκαμπέτας), Μουλτσιάς, Κακάμης.

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδωσιάδης): Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης, Κόλα, Μακράκης (96’ Φωκαίδης), Σιδηρόπουλος (80’ Ναρίνογλου), Αλεξίου (68’ Κυρτέγος), Μυστρίδης, Μυρώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσίντζας, Σφυρής, Σακκάς (Θεσσαλίας).