Βαθμολογία

Οριστική διακοπή στο Νίκη Βόλου-ΑΕΛ (PICS)

Επεισοδιακό ήταν το ματς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο της Νέας Ιωνίας του Βόλου την Παρασκευή (7/4).

Συγκεκριμένα διακοπή είχαμε στο 49ο λεπτό του αγώνα της Super League 2 της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ, μετά από ένταση που δημιουργήθηκε στις κερκίδες.

Μετά από παρέμβαση των ΜΑΤ, τα πνεύματα ηρέμησαν, ωστόσο το παιχνίδι δεν ξεκίνησε και έχουμε οριστική διακοπή, ενώ το σκορ ήταν Νίκη Βόλου-ΑΕΛ 1-2. 

Η Νίκη Βόλου άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Τζιώρα. Συγκεκριμένα ο Γαβριηλιδης έκανε το σουτ, ο Σουλούκος απόκρουσε αρχικά, με τον Τζιώρα από κοντά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η ΑΕΛ έκανε την ολική ανατροπή στο πρώτο ημίχρονο, με το Μάριο Ογκμπόε να ισοφαρίζει προσωρινά με κεφαλιά σε 1-1, μετά από πάσα του Θωμαΐδη στο 41ο λεπτό, με τον Μάριο Ογκμπόε να καταφέρνει να πετύχει ένα ακόμα τέρμα με εκτέλεση πέναλτι στο 45+3′. 

Η έκβαση του αγώνα θα αποφασισθεί πλέον στο γραφείο του Αθλητικού Δικαστή.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Λογαράς, Αναστασίου, Ανδρέου, Κάσσος, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Μιράντα, Κρητικός, Τζιώρας.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Θ. Παπαγεωργίου, Μαϊδανός (46′ Κοσσονού), Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Θωμαΐδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Πεντρόσο, Νικολιάς, Ογκμπόε.

Διαιτητής: Τσιάρας (Καβάλας). Βοηθοί: Χριστοδούλου (Ημαθίας), Σακαλόγλου (Καβάλας). 4ος: Λεωνίδας (Τρικάλων).