Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λευκωσία θα διεξαχθεί ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ που συνεδρίασε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος πρότεινε ο τελικός να γίνει τελικά στις 20 (σ.σ μία μέρα πριν τις εκλογές) αντί για τις 27 Μαΐου, στη Λευκωσία και στο χωρητικότητας 22,800 θεατών ΓΣΠ.

Με την πρόταση, που έγινε δεκτή από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, συμφώνησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στο μεγάλο αυτό ματς, μετά το 5-1 του πρώτου αγώνα με τη Λαμία, ενώ αναμένεται ο έτερος φιναλίστ μετά την πρώτη νίκη της ΑΕΚ με 3-0 επί του Ολυμπιακού.

Η Κύπρος θεωρήθηκε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ η καλύτερη επιλογή, μετά την άρνηση του Αχιλλέα Μπέου να παραχωρήσει το Πανθεσσαλικό για την διεξαγωγή του παιχνιδιού και την κάθετη αντίθεση του ΠΑΟΚ να αποδεχθεί το ΟΑΚΑ.

Έτσι, αντί για Αγγλία, Γερμανία ή άλλες... ευφάνταστες επιλογές όπως η Αυστραλία, προκρίθηκε η Κύπρος ως η καλύτερη επιλογή.

voria.gr