Βαθμολογία

«Για μια ακόμα φορά ψεύδεστε και προκαλείτε!»

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε απαντά στην ΕΠΟ για τον ορισμό του Γιόβιτς στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αναλυτικά: «Για μια ακόμα φορά ψεύδεστε και προκαλείτε!

Λέτε ότι είχατε ορίσει διαιτητή ελίτ από το Ισραήλ (προφανώς τον Orel Grinfeeld αφού δεν υπάρχει άλλος ελίτ Ισραηλινός) αλλά εκείνος δήλωσε κώλυμα.

Παρεδέχεστε ότι με μεσολάβηση και τη συνδρομή της UEFA κάνατε αίτημα στις Ομοσπονδίες Γερμανίας και Ιταλίας για ελίτ διαιτητές. Γιατί μόνον σε αυτές κύριοι; Γιατί είστε άχρηστοι (αφού δηλώνετε ότι βάζετε και μεσολαβητές για να εποκοινωνείτε με Ομοσπονδίες) και είστε και ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ για να δυναμιτίσετε το παιχνίδι!

Στην ελίτ κατηγορία υπάρχουν αν αφαιρέσουμε τους 4 Γερμανούς και τους 2 Ιταλούς της ελίτ κατηγορίας, τον Ισραηλινό, αλλά και τον ανεκδιήγητο Σιδηρόπουλο, άλλοι 22 διαιτητές ελίτ από 15 (!) ομοσπονδίες. Γιατί δεν ζητήσατε αυτούς;

Γιατί πριν φτάσετε στον Κροάτη διαιτητή δεν ζητήσατε να έρθουν ρέφερι 1ης Κατηγορίας από Αγγλία (2), Ισπανία (2), Γαλλία (3), Γερμανία (2), Ιταλία (3), Πορτογαλία (3), Βέλγιο (2);

Γιατί δεν θέλατε! Γιατί βρίσκεστε σε αποστολή κύριοι! Αγνοείτε αυτά που συμφωνεί ομόφωνα το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αγνοείτε το τι ζητάει η Πολιτεία στο υψηλότατο επίπεδο μετά την επικοινωνία του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη με τον κ. Τσέφεριν, ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως θετικά, αγνοείτε το καζάνι των φιλάθλων που κοχλάζει!

Είστε ανίκανοι, ψεύτες και ΣΤΗΜΕΝΟΙ!

Όπως είδατε και οι αντίπαλοί μας στον Κυριακάτικο αγώνα εξέφρασαν την δυσφορία τους για τον ορισμό διαιτητή.

Απευθυνθείτε λοιπόν σήμερα ξανά στην UEFA και στις Ομοσπονδίες των ελίτ και των προηγμένων πρωταθλημάτων που δεν πήγατε και αλλάξτε τον ορισμό αυτό άμεσα! Αν δεν μπορείτε, παραιτηθείτε όλοι σας».