Βαθμολογία

Νικηφόρο πέρασμα από το «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» για τον Οικονόμο (PICS)

Στο γήπεδο «Κουκολίτσιος-Μουσιάρης» αναμετρήθηκαν η Πελασγιώτιδα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τελικό σκορ 1-2.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα μέτριο παιχνίδι σε αγωνιστικότητα και λιγοστές ευκαιρίες έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι όμως έβαλαν τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο, αφού στο 23’ πέτυχαν το γκολ με το διαγώνιο σουτ του Στέλιου Δραχαλίβα.

Λίγο νωρίτερα στο 14’ καλό σουτ του Βλαχάκη, έπεσε σωστά στη γωνία του ο Μαστοροδήμος και έδιωξε σε κόρνερ.

Η Πελασγιώτιδα στο 45’ θα μπορούσε να πετύχει τέρμα, όταν ο Οσμάνι, από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ανέπτυξαν μεγαλύτερη δύναμη για να αναπτυχθούν, έτσι στο 63’ ο Δημήτρης Ντούφας πήρε ωραία τη μπάλα από αμυντικό και με ωραίο σουτ ανενόχλητος έκανε το 0-2.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας, το σουτ του Βλαχάκη πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Η Πελασγιώτιδα στο 76’ απείλησε με την κεφαλιά του Γιάννη Δάσσιου που έφυγε όμως άουτ.

Στο 92’ η «Πέλα» μείωσε στο τελικό 1-2, όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Δάσσιος Δ., η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, την πρώτη κεφαλιά έκανε ο Κουτσικούλης, ενώ την δεύτερη κεφαλιά ο Νικούλης που τη διεκδίκησε από τον τερματοφύλακα Νούσια και κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα για την ομάδα του.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Κουπατσιάρας, Ιορδανίδης, Κουτσικούλης, Δάσσιος Γ., Γελαλής, Φώλιας (85’ Δημητρόπουλος), Δάσσιος Δ., Οσμάνι, Καλούσης, Χριστοδουλάτος (46’ Νικούλης).

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης, Γκόλτσιος (65’ Μπουμπουνάρας), Μιφτάρι, Καραμπίνας, Βλαχάκης, Τσιούτσιας, Πούτας, Ντούφας, Δραχαλίβας, Δριστέλλας (58’ Γανός).

Διαιτητική τριπλέτα: Ντελέζος, Αναστασίου, Γκαρέλης.