Βαθμολογία

Ισοπαλία ανάμεσα σε Παναγροτικό και Αχιλλέα (PICS)

Στο γήπεδο της Νίκαιας, ο Παναγροτικός αναμετρήθηκε με τον Αχιλλέα Φαρσάλων με τελικό σκορ 1-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο πρώτο ημίχρονο αν και ήταν γρήγορο, ήταν μοιρασμένο και μέτριο.

Στο 22’ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι, ύστερα από την κάθετη πάσα του Λάϊου, για τον Χρήστο Κερμελίδη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 33’ καλό σουτ του Ηλία Παπακώστα από κοντά, η μπάλα πέρασε άουτ. Ενώ στο 34’ ο Δημήτρης Μανακούσιος πήρε ωραία τη μπάλα και σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ο Παναγροτικός στο 43’ θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν άψογα συνεργάστηκε ο Μιχάλης Γκανάβας, που «πάτησε» περιοχή με τον Δημήτρη Μανακούσιο, με τον τελευταίο να κάνει την κεφαλιά από κοντά και ο Σταυράκης να διώχνει με το ένα χέρι.

Στην επανάληψη, ο Αχιλλέας ήταν εκείνος που είχε τις ευκαιρίες για να μπει ξανά μπροστά στο σκορ. Στο 60’ το σουτ του Λάϊου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 68’ την κεφαλιά του Γιώργου Χατζηλιάδη έδιωξαν πάνω στη γραμμή.

Στο 74’ η κεφαλιά του Κούλπα πέρασε άουτ, ενώ στο 78’ ο Μακρής από θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, απέκρουσε όμως ο Νικολακούλης.

*Το athleticlarissa εύχεται περαστικά στον πρόεδρο του Παναγροτικού Νίκαιας κ. Γιώργο Ακριβούλη, που σήμερα έκανε επιτυχημένη επέμβαση στο χέρι του. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα.

Παναγροτικός Νίκαιας (Γιώργος Μάτος): Νικολακούλης, Σώκος, Μανακούσιος Θ., Παπακώστας Α. (80’ Πετράκης Μ.), Ακρίβος, Περήφανος, Ρακίπι Α., Παπαθανασίου (91’ Ψαρούλης), Παπακώστας Η. (75’ Φασούλας), Μανακούσιος Δ., Γκανάβας.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Σταυράκης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Κούλπας, Χατζηλιάδης, Λάϊος, Αετόπουλος (52’ Καραλούλης), Ματούλας (70’ Πασσιάς), Παπακωνσταντίνου (70’ Τσατσελάρι), Μακρής, Κερμελίδης (65’ Γκαραλιάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Μπλιώνας, Σκριάπας.