Βαθμολογία

Δημήτρης Μπουκουβάλας ο νέος προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων

Τον Δημήτρη Μπουκουβάλα ανακοίνωσε ως διάδοχο του Κώστα Νεμπεγλέρα η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων με τον νεαρό τεχνικό να αναλαμβάνει τα ηνία του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Δημήτρη Μπουκουβάλα ο οποίος αναλαμβάνει ως προπονητής της ομάδας μας.

Ο κ. Μπουκουβάλας είναι ένας φέρελπις τεχνικός ο οποίος στην καριέρα του έχει ήδη αρκετές εμπειρίες και παραστάσεις ενώ έχει οδηγήσει δις τις ομάδες που έχει αναλάβει έως και σήμερα στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΛ.

Ο Δημήτρης Μπουκουβάλας έχει θητεύσει ως προπονητής στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς στην Γ’ Εθνική κατηγορία ως βοηθός του κ. Σωτήρη Αντωνίου, μετέπειτα ανέλαβε ως πρώτος προπονητής τον Δωτιέα Αγιάς στην Α’ ΕΠΣΝΛ όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση και ήταν φιναλίστ στον τελικό του Κυπέλλου, εν συνεχεία στον ΠΟ Ελασσόνας στην Α’ ΕΠΣΝΛ κατηγορία, επέστρεψε στον Δωτιέα Αγιάς ενώ θήτευσε και στον Δαμασίακο σε μια σεζόν στην οποία η ομάδα του Δαμασίου έφτασε έως τον τελικό Κυπέλλου. Μετέπειτα ανήκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας της Ρόδου στο πλευρό του κ. Σωτήρη Αντωνίου ενώ η έναρξη της φετινής σεζόν τον βρήκε στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδας μας καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή πορεία στην αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Αχιλλέα Φαρσάλων ο κ. Μπουκουβάλας τόνισε τα εξής:

“Ευχαριστώ την Διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Οι πρώτες στιγμές και συζητήσεις με τους ανθρώπους του Δ.Σ. μου δείχνουν ότι οι άνθρωποι της ομάδας έχουν όνειρα και φιλοδοξίες που είναι πολύ κοντά στα δικά μου. Ο Σύλλογος επίσης έχει τεράστια δυναμική και ιστορία. Στόχος μου είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και να χτίσουμε σταδιακά κάτι ισχυρό με το βλέμμα στο μέλλον πάντα με σεβασμό στην ιστορία και την δυναμική του Αχιλλέα Φαρσάλων.”

Ο κ. Μπουκουβάλας αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας στην αναμέτρηση της ερχόμενης Πέμπτης με αντίπαλο τον Παναγροτικό Νίκαιας εκτός έδρας.