Βαθμολογία

Τέλος για ΛΑΒΑ, Κόκκινο Ποτάμι, Μάριον και Ό,τι Αγαπώ

Οι συζητήσεις για τη διαμόρφωση του προγράμματος της νέας σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει, με αποτέλεσμα ορισμένα κανάλια να προχωρούν σε σημαντικές αλλαγές. Όπως όλα δείχνουν, το OPEN θα βάλει φρένο σε κάποιες εκπομπές, αλλά και σειρές, οι οποίες μπορεί να τράβηξαν το ενδιαφέρον στην αρχή, αλλά τα νούμερα τηλεθέασης δεν ήταν τελικά και τόσο ικανοποιητικά.

Η σατιρική εκπομπή ΛΑΒΑ του Βαγγέλη Περρή είναι από αυτές που αναμένεται να σταματήσει τη νέα σεζόν. Φαίνεται πως τα σενάρια πληθαίνουν για την “μεταγραφή” του Βαγγέλη Περρή στον ANT1. Ο Γιώργος Λιάγκας επιθυμεί -ανάμεσα σε άλλους- στο δυναμικό του τον παλιό του συνάδελφο και φίλο, επομένως, ΕΑΝ οι δυο πλευρές συμφωνήσουν, ο Βαγγέλης Περρής θα αφήσει το OPEN. Φυσικά, δεν είναι ακόμη κάτι επίσημο, αλλά η εκπομπή ΛΑΒΑ θα σταματήσει ανεξαρτήτως της ανάμειξης του Βαγγέλη Περρή με τον ΑΝΤ1.

Τέλος και για το Ότι Αγαπώ εν μέσω… Φαμαγκούστα

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε. Το τρίδυμο της επιτυχίας (Βάνα Δημητρίου, Ανδρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου) ετοιμάζουν μια νέα σειρά εποχής, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο. Τα γυρίσματα ξεκινούν σύντομα και αναμένονται απαιτητικά, καθώς θα πραγματοποιηθούν σε Αγγλία, Κύπρο και Ελλάδα. Ο Γιάννης Μπέζος είπε το μεγάλο ναι στη μυθοπλασία, επιστρέφοντας δυναμικά στον χώρο της υποκριτικής. Η εκπομπή “Ό,τι Αγαπώ” ολοκληρώνεται, τόσο λόγω της αποχώρησης του Γιάννη Μπέζου, όσο κι εξαιτίας της τηλεθέασης, η οποία δεν ικανοποίησε τους ιθύνοντες του καναλιού, αλλά και της εκπομπής.

Πρόωρο τέλος για το Κόκκινο Ποτάμι

Σειρά έχει το Κόκκινο Ποτάμι, το οποίο -ενώ προχωρούσε δυναμικά για τρίτη σεζόν- ολοκληρώνει τα γυρίσματα άμεσα, και τις προβολές πριν τον Ιούνιο. Μπορεί ο Μανούσος Μανουσάκης να είχε άλλα σχέδια για αυτή τη σειρά – διαμάντι, όμως ο ανταγωνισμός δε την άφησε να ανθίσει όπως της άξιζε.

Επομένως, ο τρίτος κύκλος δε θα βγει τον Σεπτέμβρη (όπως περιμέναμε). Τα γυρίσματα θα τελειώσουν τις επόμενες μέρες, όπως αποκλειστικά ανέφερε η εκπομπή Γειά σου του ΣΚΑΙ, και η αγαπημένη μας ιστορία θα ρίξει αυλαία στο OPEN, μαζί με τις άλλες δύο εκπομπές.

Τέλος και η Μάριον

Εκτός των παραπάνω, τίτλους τέλους φαίνεται πως ρίχνει και μια ζωντανή εκπομπή. Η εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη, που έχει περάσει από… 40 κύματα, φαίνεται πως ολοκληρώνεται και αυτή στο τέλος της σεζόν, με άλλη ζωντανή εκπομπή να την αντικαθιστά.

ΠΗΓΗ