Βαθμολογία

Κλέιμαν ο... πεναλτάκιας

Ο τερματοφύλακας του Βόλου κράτησε το μηδέν για την εστία του στην εκτέλεση του Σπόραρ το βράδυ της Κυριακής (2/4) και ήταν ο πρώτος τερματοφύλακας που σταμάτησε τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην φετινή σεζόν, αφού μέχρι τώρα είχαν μόνο εύστοχες εκτελέσεις.

Μάλιστα, ο τελευταίος ποδοσφαιριστής που είχε κερδίσει τον Κλέιμαν από τα έντεκα βήματα ήταν ο Σπόραρ στις 18 Φεβρουαρίου 2023, στο Παναθηναϊκός-Βόλος 2-0.

Ο τερματοφύλακας του Βόλου μέχρι τώρα έχει αποσοβήσει τέσσερα από τα 15 πέναλτι στα οποία έχει βρεθεί αντιμέτωπος με ποδοσφαιριστές της Super League, ενώ στο πρώτο του παιχνίδι στην κατηγορία, στις 9 Δεκεμβρίου 2020 βρέθηκε δύο φορές σε αυτή τη θέση. Το πρώτο που εκτέλεσε ο Μπαράλες κατέληξε σε γκολ, ενώ στο δεύτερο που ανέλαβε ο ίδιος ποδοσφαιριστής νικήθηκε από τον Κλέιμαν.

Το 2020-21 νικήθηκε άλλες τρεις φορές, με το συνολικό του ποσοστό να είναι το 4/5, ενώ την επόμενη σεζόν νίκησε τον Βιεϊρίνια στο ΠΑΟΚ – Βόλος 4-4 και τον Λάμπρου το ΟΦΗ – Βόλος 2-1 με το ποσοστό του να είναι 4/6.

Αυτή τη σεζόν είχε νικηθεί και στις τρεις περιπτώσεις που είχε βρεθεί στην κατάσταση της εκτέλεσης πέναλτι και έτσι η συνολική εικόνα του είναι 11/15 πέναλτι, με τέσσερις συνολικά επεμβάσεις, ενώ καμία από τις εκτελέσεις δεν έχει φύγει έξω από την εστία του.

Ο  ΑΪΤΟΡ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΜΕΝΟ

Στις 6 Μαρτίου 2022, στην αναμέτρηση Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 0-2 ήταν η τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έχασε πέναλτι με τον Αϊτόρ να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Την περασμένη σεζόν οι Πράσινοι είχαν ευστοχήσει στα έξι από τα οκτώ πέναλτι που είχε κερδίσει, αφού υπήρξε χαμένο και στις 19 Φεβρουαρίου 2022, όταν ο Καρλίτος είχε νικηθεί από τον Ανέστη στη νίκη του Παναιτωλικού με 1-0.

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο Παναθηναϊκός μένει στο 0-0 για τα Stoiximan Super League Playoffs, ενώ στην περσινή περίοδο δεν σκόραρε στο τελευταίο του παιχνίδι για την διαδικασία, ενώ στο σύνολο των δέκα αγώνων υπήρξαν τρία 0-0, όλα όμως εκτός έδρας. Με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, τον ΠΑΣ στα Γιάννινα και την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.