Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη για το Καλοχώρι στο 96’

Μία σπουδαία νίκη πήρε η Αναγέννηση Καλοχωρίου κόντρα στον Αετό Αετολόφου για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΛ με σκορ 3-2 που διαμορφώθηκε στο 96’.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 15’ με το σουτ του Λάτα που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 20’ όμως ο Κοτάκος, έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που είχαν την ουσία και τον πρώτο λόγο στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη στο 55’ ο Κοτάκος με τον Τσιρώνη έκαναν το ένα – δύο, με τον πρώτο να κάνει την ασίστ και τον δεύτερο με σουτ να κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν δύο καλές ευκαιρίες, στο 65’ και 69’ με τον Πικούλη και τον Βούζα και κατάφεραν στο 75’ να μειώσουν αρχικά σε 2-1 με την προβολή του Παφίλη και στο 91’ να κάνουν και το 2-2 με την προβολή του Βούζα.

Στο 93’ μεγάλη ευκαιρία για τον Αετόλοφο χαμένη, με το σουτ του Βούζα που έδιωξε εντυπωσιακά ο Παπαναστασίου, ένα λεπτό αργότερα το πλασέ του Πικούλη έφυγε πάνω από την εστία. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στο Καλοχώρι στο 96’ να πετύχει και το τρίτο τέρμα (3-2), με την πάσα του Λάτα και το σουτ του Λευτέρη Καραντώνη που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

*Η νίκη είναι αφιερωμένη από το Καλοχώρι σε τρεις παίκτες που τραυματίστηκαν. Μάριος Λίταινας (κάταγμα στο πόδι), Βασίλης Τσαγκούλης (μηνίσκο), Πάρης Μπαλοδήμος (ρήξη του αχίλειου τένοντα). Ευχές και από το athleticlarissa στους παίκτες του Καλοχωρίου να επιστρέψουν δυνατοί.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Παπαναστασίου, Έξαρχος Γ., Λούγκος Γ., Μπλούφας, Καραντώνης, Ζησόπουλος, Νούσιος, Δούρος (78’ Τόπης), Τσιρώνης, Λάτα, Κοτάκος (70’ Ζαβρής – 85’ Παράφορος).

Αετός Αετολόφου (Κώστας Τσανάς): Ζέϊκος, Παρλάντζας, Κοντοδήμος, Κόντρα (70’ Παφίλης), Παντελιάδης, Ντελής Σ. (38’ λ.τρ. Στεμπάρι), Κασίδας, Ντελής Α. (46’ Τζουβάρας), Γιαννακός, Πικούλης, Βούζας.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος, Κοτούμπας, Γκάγκας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ