Βαθμολογία

Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Ολυμπιακό Βόλου (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο ανακαινισμένο γήπεδο της Αγιάς, ανάμεσα στον Δωτιέα και τον Ολυμπιακό Βόλου για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής με τελικό σκορ 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στην τελευταία θέση παραμένει ο Δωτιέας, με τον Ολυμπιακό Βόλου να είναι και αυτός κάτω από τη ζώνη αλλά να ελπίζει μέχρι το τέλος για την σωτηρία.

Ιδανικές οι καιρικές συνθήκες και τουλάχιστον 200 φίλαθλοι στο γήπεδο, μεταξύ αυτών και από τον Βόλο. Πολύ καλή η διαιτησία του αγώνα.

Στο αγωνιστικό μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και απειλητικά στο παιχνίδι, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 36’ έφτασαν στο γκολ με τον Κόλα, όταν ωραία σέντρα έβγαλε ο Αναστασίου και ο Κλεβί Κόλα από πλάγια θέση με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια ο Δωτιέας ισορρόπησε το παιχνίδι, στην επανάληψη στο 55’ χάθηκε ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Όμως σε όλη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα που ήταν περισσότερο απειλητική ήταν ο Ολυμπιακός Βόλου.

Συνέχισε ο Ολυμπιακός να πιέζει για δεύτερο γκολ, όμως τις ευκαιρίες που δημιούργησαν εξουδετέρωσε ο Εριόν Μπεκτέσι. Έτσι μέχρι το τέλος το μοναδικό γκολ στο 36’ χώρισε τις δύο ομάδες και έδωσε τη νίκη στους φιλοξενούμενους που θα παλέψουν μέχρι τέλους για την παραμονή.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι σημαντικές απουσίες που υπάρχουν εδώ και ένα μήνα για τον Δωτιέα από βασικούς παίκτες (Θοδωρής Χατζής, Κώστας Χατζής, Ντακούλας, Κορτσάρι, Αουρελιάνο Πρέτσι) που ταλανίζονται από τραυματισμούς, στοίχησαν τα μέγιστα στην ομάδα. Στο σημερινό ματς τραυματίστηκε ο Λάμπρος Λαβαντσιώτης (εξάρθρωση ώμου η διάγνωση από την γιατρό του αγώνα) και τον έστειλε για ακτινογραφία στο νοσοκομείο.

Πρώτο λεπτό το σουτ του Λαβαντσιώτη μπλόκαρε ο Καβουσάκης, στο 6’ καλό σουτ του Διαμαντόπουλου, έδιωξε με υπερένταση ο Εριόν.

Στο 24’ σέντρα από τον Σκοπελίτη και κεφαλιά από τον Αναστασίου, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα, καλό σουτ του Παπαδήμου, έδιωξε  και πάλι ο Εριόν. Στο 55’ σέντρα από φάουλ του Αναδολού, την κεφαλιά ο Τάρτας, η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 64’ καλό σουτ του Αναστασίου, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Και στο 91’ καλό σουτ του Αναστασίου, ο Εριόν είπε και πάλι «όχι».

Δωτιέας Αγιάς (Σωτήρης Ζιώγας – Απόστολος Γκουγκουλιάς): Εριόν, Γκουϊντέκε, Τσακάλι, Τάρτας, Ενγκώ (89’ Μπενέκης), Δρόσος, Βλησαρούλης, Λαβαντσιώτης (84’ Σταθάκος), Αναδολού, Γιαννακόπουλος, Γιαννακός (66’ Αποστολάκης).

Ολυμπιακός Βόλου (Σωτήρης Πετσιμέρης): Καβουσάκης, Θεοδωρόπουλος (77’ Σκύφτας Γ.), Διαμαντόπουλος, Σιουμουρέκης, Παπαϊωάννου, Μυλωνάς (62’ Παρλέλης), Παπαδήμος, Κόλα, Αναστασίου, Σκοπελίτης, Καρβούνης (84’ Σταμπούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Πέτσας, Αλεξόπουλος, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων).