Βαθμολογία

Στον Μακεδονικό ο Θαλασσινός

Ο Μιχάλης Θαλασσινός εντάχθηκε στο επιτελείο του Μακεδονικού, ως άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Ζαζόπουλου και γυμναστής της ομάδας. Αναλυτικά:

«Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της – για δεύτερη φορά – με τον προπονητή και γυμναστή Μιχάλη Θαλασσινό, ο οποίος προστίθεται άμεσα στο προπονητικό επιτελείο της ομάδας ποδοσφαίρου ανδρών, ως άμεσος συνεργάτης του Άγγελου Ζαζόπουλου και γυμναστής της ομάδας.

Ο 30χρονος γυμναστής ξεκίνησε την ενασχόληση του με την προπονητική από τα τμήματα υποδομών του Απόλλωνα Πόντου και του Ιωνικού, ενώ εργάστηκε έπειτα στην ισπανική Λεβάντε, ολοκληρώνοντας στην ιβηρική χερσόνησο μεταπτυχιακές σπουδές και πρακτική εργασία.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ανέλαβε ρόλο βοηθού προπονητή και γυμναστή στην ομάδα ανδρών του Κιλκισιακού, κερδίζοντας άνοδο στην Γ Εθνική, ενώ το 2019 ντύθηκε για πρώτη φορά στα «πράσινα» του Μακεδονικού. Στον σύλλογο μας εργάστηκε ως βοηθός προπονητής και γυμναστής στο πλάι του Δημήτρη Γκούντα (τον οποίο ξανασυναντά στην ομάδα ανδρών), στην Κ16, την Κ17 και τις Ελπίδες Μακεδονικού, κατακτώντας για πρώτη φορά την άνοδο στην Α ΕΠΣ Μακεδονίας!

Το φθινόπωρο του 2020 μεταπήδησε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής για λογαριασμό της ομάδας ανδρών του Ν.Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας, εργαζόμενος στο πλάι του κ. Κάλφα, τον οποίο ακολούθησε και στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας. Στο επιτελείο των «Ψαράδων» παρέμεινε μέχρι και πρόσφατα, ως άμεσος συνεργάτης του νέου προπονητή του Μακεδονικού, κ. Άγγελου Ζαζόπουλου, τον οποίο ακολουθεί και στα «πράσινα».

Η πρώτη γνωριμία του Μιχάλη Θαλασσινού με τη νέα του ομάδα θα λάβει χώρα στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (01/04).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Μιχάλη και πάλι στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχημένη θητεία με τα χρώματα του Μακεδονικού!».