Βαθμολογία

Ηρόδοτος: Ο Ηλίας Φυντάνης αποτελεί παρελθόν

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ηρόδοτο, με τον Ηλία Φυντάνη να αποτελεί παρελθόν. Ο έμπειρος προπονητής, λίγο πριν τη προπόνηση της Παρασκευής, υπέβαλλε την παραίτηση του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας και αποχωρεί από τον Ηρόδοτο, με τους «κυανόλευκους» πλέον να αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Ο ικανός τεχνικός, ήρθε για πρώτη φορά στην Κρήτη για λογαριασμού του Ηροδότου τη περσινή σεζόν, καταφέρνοντας να κρατήσει τον Ηρόδοτο στη Super League 2, με έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο, φέτος επέστρεψε, ωστόσο δεν θα μείνει στην ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού μέχρι το φινάλε της σεζόν, αποχωρώντας από την τεχνική ηγεσία.

Με μήνυμα του στα ΜΜΕ, ευχαριστεί την πρόεδρο του συλλόγου κ. Κατερίνα Τσαντηράκη, τον αντιπρόεδρο Γιώργο Καργιωτακη, το γραφείο τύπου του Ηροδότου κ. Νικολάκου Βίκυ, τον σύνδεσμο φιλάθλων, τους γενικούς αρχηγούς Χρήστο Παλαιολόγο, Τάταρη Παναγιώτη, τους φροντιστές Βαγγέλη Δροσοτάκη, Μιχάλη Τάταρη, τους συνεργάτες του προπονητικού τιμ, τον βοηθό του Άλκη Πλουση και τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Χριστάκη και βέβαια τούς ποδοσφαιριστές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό…

Πηγή: Grandsport