Βαθμολογία

Συνάντηση Δημάρχου με επικεφαλής παρατάξεων για θέματα ΟΣΕ

Αταλάντευτα η Λάρισα διεκδικεί λύσεις για τις σιδηροδρομικές γραμμές

  • Συνάντηση δημάρχου με επικεφαλής παρατάξεων για τα επόμενα βήματα
  • Νέα συνεδρίαση και απόφαση από το Δ.Σ. και με τη συμμετοχή φορέων

Τα επόμενα βήματα στην κατεύθυνση της άσκησης πίεσης προς την Πολιτεία από την πόλη της Λάρισας για την εξεύρεση και δρομολόγηση λύσεων για τα προβλήματα που προκύπτουν από τη διέλευση των σιδηροδρομικών γραμμών από τον αστικό ιστό της Λάρισας, συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη με τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Καλογιάννη, το μεσημέρι της Τρίτης, στο δημαρχείο με τη συμμετοχή του κ. Θαν. Μαμάκου (Λάρισα Μπροστά), Πέτρου Κρίκη (Λαϊκή Συσπείρωση), Παναγιώτη Γούλα (Πρωτοβουλία Αξιών – ΠΡ.ΑΞΙ), Νίκου Γαμβρούλα (Ορμή Ανανέωσης) και Κώστα Βαιούλη (Λαρισαίων Κοινόν).

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, έγινε συζήτηση επι των πρωτοβουλιών και των ενεργειών που έχουν ήδη ληφθεί και υλοποιηθεί και κυρίως τα όσα συζητήθηκαν και στη σχετική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει ειδική συνεδρίαση του Δ.Σ. και με τη συμμετοχή φορέων, ώστε να υπάρξει σχετική απόφαση που θα περιγράφει και τον επιθυμητό οδικό χάρτη της πόλης για την αντιμετώπιση του προβλήματος.