Βαθμολογία

Άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» Μαυροβούνι και Οικονόμος (PICS)

O πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στο Μαυροβούνι και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης δεν είχε νικητή, αφού οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 και όλα θα ξεκαθαρίσουν στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» στις 19/4 και ώρα 17:00.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριο και για τις δύο ομάδες, με τον Οικονόμο να μπαίνει πιο δυνατά και να έχει την κατοχή τουλάχιστον στο πρώτο τέταρτο, το Μαυροβούνι με τη σειρά του ισορρόπησε το παιχνίδι στη συνέχεια.

Μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 25’ όταν ο Σπανός από θέση τετ α τετ έκανε το σουτ, απέκρουσε όμως ο Νούσιας.

Στην επανάληψη στο 47’ καλό σουτ του Νίκου Μπατζέλα, απέκρουσε ασταθώς ο Νούσιας, στην επαναφορά ο Φακίτσας έκανε το πλασέ και η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 58’ το σουτ του Θοδωρή Γανού έξω από την περιοχή βρήκε δίχτυα και έτσι έγινε το 0-1.

Στο 76’ καλό σουτ του Πράπα, η μπάλα πέρασε όμως άουτ. Με την καλύτερη ευκαιρία για το Μαυροβούνι στο 82’, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Κακαζούκης και ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Παναγιώτη Νούσια που έσωσε τον κίνδυνο.

Στο 92’ όμως η πίεση για το Μαυροβούνι έφερε και το γκολ, όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Πράπας και ο Δημήτρης Μπάγκας με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-1.

Μαυροβούνι (Δημήτρης Κουκουλιάφκας): Μπρέλλας, Μπάγκας Δ., Μπάγκας Κ., Κακαζούκης, Μπατζέλας Ν., Μπέτσης, Σκαφιδάς, Λιλολάρι, Στατήρης (55’ Πράπας), Ακριβόπουλος (55’ Φακίτσας), Σπανός.

Οικονόνος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Γανός, Αυλογιάρης, Τσούτσας (86’ Νικολακούλης), Πούτας, Ντούφας (75’ Καραμπίνας), Δραχαλίβας Σ., Βλαχάκης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Μάνος, Δεδικούσης.