Βαθμολογία

Δηλώσεις Αλέξιου Καλογερόπουλου και Δημήτρη Μοναστηρλή

Η Εθνική Νέων με τη νίκη της 1-0 απέναντι στην Ιρλανδία σφράγισε το εισιτήριο για το EURO 2023, επιστρέφει σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά από το 2015 και θα δώσει συνολικά το παρόν για 16η φορά.

Ο τερματοφύλακας της Εθνικής Νέων Δημήτρης Μοναστηρλής και ο αρχηγός της ομάδας Αλέξιος Καλογερόπουλος μίλησαν για την σπουδαία επιτυχία της Εθνικής και την πρόκριση στο EURO 2023. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους.

Αλέξιος Καλογερόπουλος: Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και σε όλο το επιτελείο που δούλεψε άρτια για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το εξαιρετικό κλίμα που είχαμε στα αποδυτήρια καθώς και η πίστη στο αγωνιστικό μας πλάνο ήταν τα κύρια στοιχεία που μας χάρισαν την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2023.
 
Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό σε όλες τις αναμετρήσεις, παλέψαμε κάθε φάση και στο τέλος δικαιωθήκαμε. Θέλουμε να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω και στην τελική φάση αλλά παραμένουμε προσγειωμένοι και στοχεύουμε στην σωστή προετοιμασία ενόψει των αγώνων του EURO. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Πιστεύω πάρα πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται για όλους μας.

Δημήτρης Μοναστηρλής: Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι για την επιτυχία μας. Παλέψαμε από την αρχή της προετοιμασίας μας για να καταφέρουμε να φτάσουμε στην τελική φάση του EURO 2023. Η ομοιογένεια και το εξαιρετικό κλίμα που διαθέτουμε σαν ομάδα φάνηκε και στην πρώτη προκριματική φάση της Ελβετίας με την πρωτιά στον όμιλο αλλά και στο τουρνουά της Ιρλανδίας όπου πήραμε το εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης.

Όλοι μαζί στηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε κάθε φάση του αγώνα και ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Το ταξίδι δεν τελείωσε εδώ. Έχουμε μπροστά μας την τελική φάση της Μάλτας όπου θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, εκπροσωπώντας επάξια την Εθνική Ομάδα.