Βαθμολογία

Δήλωση προέδρου ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αχιλλέα Νταβέλη

Αναφορικά με τη ξαφνική χτεσινή επίσκεψη του κ. Αλέξη Κούγια στο Arena FC και ενώ διαδραματιζόταν το ματς Ηρακλής Λάρισας-ΑΕΛ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, κ. Αχιλλέας Νταβέλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Είναι θλιβερό σε ένα απόγευμα γιορτής για το τοπικό ποδόσφαιρο της Λάρισας, ξαφνικά να ακούς το γήπεδο να σείεται από αποδοκιμασίες και βωμολοχίες κατά του τέως προέδρου της ομάδας μας, απλώς και μόνο επειδή εμφανίστηκε!

Είναι ακόμη πιο θλιβερό οι αποδοκιμασίες αυτές να επεκτείνονται σε πρόσωπα της οικογένειας του.
Είμαστε δε εκείνοι που ζητήσαμε από τη πρώτη μέρα ανάληψης της ευθύνης μας, να μην παρασυρθεί το κατά ομολογία υποδειγματικό φίλαθλο κοινό μας, σε εκδηλώσεις που δεν συνάδουν με την ιστορία και το μεγαλείο της ΑΕΛ.

Πάραυτα η παρουσία του ίδιου του κ. Κούγια χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση, σε μία ημέρα που η ΑΕΛ ήταν φιλοξενούμενη του Ηρακλή, όχι μόνο δεν βοήθησε στη διαχείριση του όλου ζητήματος, αλλά δημιούργησε μεγάλη αμηχανία και αδυναμία στον κατευνασμό του πλήθους.

Εφόσον όμως ο ίδιος επέλεξε με αυτό το τρόπο να δηλώσει την έντονη παρουσία του στο τοπικό φίλαθλο κοινό, είμαστε βέβαιοι ότι έχει και το θάρρος να αναλάβει τις πιθανές αρνητικές συνέπειες μιας τέτοιας πρωτοβουλίας.

Η ΑΕΛ σε κάθε περίπτωση παραμένει πιστή στις αρχές της και “αθεράπευτα” φιλόξενη, όπως και η πόλη της Λάρισας. Εάν οποιοσδήποτε συμπολίτης μας, με ή χωρίς θεσμικό ρόλο, χρειάζεται ιδιαίτερη βοήθεια στη διαχείριση της παρουσίας του εντός του γηπέδου, είμαστε πάντα πρόθυμοι να το κάνουμε, αρκεί να το γνωρίζουμε!

Άστοχοι σχολιασμοί περί απροθυμίας μας να αποτρέψουμε τα δυσμενή, είναι εκτός τόπου και αποπνέουν κακοήθεια. Ο φιλοξενούμενος δέχεται την ευγενική φιλοξενία του οικοδεσπότη, υπενθυμίζοντας ξανά σε τυχόν ανοήμονες ότι η ΑΕΛ εχτές ήταν φιλοξενούμενη!

Θεωρούμε το περιστατικό λήξαν και ευχόμαστε στον τέως Πρόεδρο της ΑΕΛ κ.Κούγια υγεία και κάθε επιτυχία στα εκτός Λαρίσης καθήκοντα του».

ΠΗΓΗ