Βαθμολογία

Ήττα στο Κιλκίς για τον Π.Ο.Ε.

Με την 21η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας στον 2ο όμιλο, με τον ΠΟΕ να γνωρίζει εκτός έδρας ήττα με 2-0 από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Ο Σάββας Χατζηασλανίδης των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στο 18', και ο Γιώργος Τσολακίδης σφράγισε την νίκη της ομάδας του στο 78'.

Η ήττα αυτή ενδέχεται να  βάλει σε περιπέτειες την ομάδα της Ελασσόνας, η οποία να και βρίσκεται στην 8η και προνομιακή θέση παραμονής του ομίλου, ισοβαθμεί με τον Εδεσσαϊκό που βρίσκεται στην 9η και τον σημερινό του αντίπαλο που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού στη 10η θέση και πρέπει στα εναπομείναντα παιχνίδια να μαζέψει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται.

Την προσεχή Κυριακή ο ΠΟΕ υποδέχεται στο γήπεδο της Ελασσόνας την ΑΕΠ Κοζάνης που βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας και να καταφέρει να επικρατήσει θα βάλει γερά θεμέλια για την παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΟΚ Κρηστώνης (Παμπορίδης): Σακαλίδης, Ιωαννίδης, Ματετζίδης, Ρουστέμ, Μετκαρης, Ευθυμιάδης, Αγαθαγγελίδης, Χατζηασλανίδης, Τσολακίδης, Κόλα, Μωησιάδης.

ΠΟ Ελασσόνας (Αρσένος): Γκουτζουρέλας, Νταμπώσης, Αγγελούλης, Περτιζόνι, Κοντοθανάσης, Τσάτσος, Γκαμπέτας, Ιγγλέζος, Κυρίτσης, Κωστούλας, Κακάμης.

Πηγή: elassona884.gr (Ανδρέας Νικούλης)