Βαθμολογία

Νίκη με ευρύ σκορ για το Κιλελέρ (PICS)

Μία μεγάλη σε έκταση νίκη σημείωσε η πρωτοπόρος ΑΕ Κιλελέρ, κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης με σκορ 6-2. Οι γηπεδούχοι κ. Κώστα Κατσάρα συνέχισαν με συνέπεια την πορεία τους προς την κατάκτηση του τίτλου.

Με κινητήριο μοχλό τον έμπειρο Χασομέρη, οι γηπεδούχοι εκδήλωσαν τις πρώτες τους επιθέσεις και στο 17' άνοιξαν το σκορ με πλασέ του Βαγενά που βγήκε στην "πλάτη" της αμυντικής γραμμής, ενώ στο 21' ο Κατσαμάγκας με παρόμοιο τρόπο "έγραψε" το 2-0.

Με φαλτσαριστό σουτ του Δραχαλίβα στο 50' εκτός περιοχής οι Τσαριτσανιώτες μείωσαν σε 2-1 αλλά στο 56' ο Χασομέρης χρίστηκε σκόρερ, αιφνιδιάζοντας με συρτό σουτ τον Δραχαλίβα στην δεξιά του γωνία. Στο 62' ο Βλαχάκης πραγματοποίησε μία κούρσα, κέρδισε την κόντρα και σκόραρε για το 3-2, ενώ στο 64' από γύρισμα του Μπαρούτα ο Βαγενάς εξ επαφής πέτυχε το 4-2.

Ακολούθησε στο 65' η άτυχη στιγμή του Βλαχάκη που, προσπαθώντας να αποκρούσει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90'+1' από τον Αναγνώστη που εκμεταλλεύτηκε ιδανικά την συνολική αδράνεια στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενουμένων, μετά την προσπάθεια του Αργύρη.

ΑΕ Κιλελέρ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Β.Παπαγεωργίου, Μπαρούτας, Τσακίρης, Χατζησαββίδης, Γκουγκουλιάς (60' Αθ.Ντιντής), Κουβελάς (60' Χριστοδούλου), Αθ.Παπαγεωργίου (60' Αναγνώστης), Κατσαμάγκας (67' Παπαχρήστος), Χασομέρης (67' Αργύρης), Βαγενάς.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Βασίλης Μπακογιάννης - Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Γεωργούλης, Καραμπίνας (46' Γκόλτσιος), Αυλογιάρης (46' Νικολακούλης), Γανός (67' Μάρκου), Μιφτάρι, Τσούτσας, Πούτας (46' Στ.Δραχαλίβας), Δ.Μουλτσιάς (46' Ντούφας), Βλαχάκης, Δριστέλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Αντωνίου, Ρουπέλας, Δίχρης.