Βαθμολογία

Μονομα(Χ)ία χωρίς νικητή στη Νεάπολη (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης Α’, με γηπεδούχο τη Δήμητρα Γιάννουλης και φιλοξενούμενο τον Φαλανιακό (1-1).

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο μέρος, ο Φαλανιακός ήταν εκείνος που θα μπορούσε να μπει μπροστά στο σκορ, αφού απώλεσε δύο καλές ευκαιρίες στο 17’ με το σουτ του Κυρίτση που έβγαλε δύσκολα σε κόρνερ ο Βιλανάκης και το σουτ του Κολοβού στο 30’ που και πάλι απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στην επανάληψη ισορρόπησε το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Γιάννουλη στο 63’ κατάφερε να κάνει το 1-0, ύστερα από την ωραία προσπάθεια του Μάριου Καρέλα και το πλασέ του Τάσου Χατζηγρηγορίου.

Φάνηκε όμως πως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη ο Φαλανιακός, που στο 85’ ο Κώστας Τσιάκος με την εμπειρία του ξέφυγε από την άμυνα και με ωραίο σουτ στην απέναντι γωνία έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για την Γιάννουλη στο 90’, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Γκαλγκανόπουλος και ο Καρέλας από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κωνσταντίνου.

Δήμητρα Γιάννουλης (Δημήτρης Κοντοδήμος): Βιλανάκης, Ματσικόπουλος, Αλατάς, Σαπάκος, Αρσένης, Μπάμπαλης (60’ Κορλός), Γκαλγκανόπουλος, Δαούλας (46’ Καρέλας), Εμμανουήλ (46’ Μπουκουβάλας), Νάστας, Βασιλόπουλος (46’ Χατζηγρηγορίου).

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Καρυώτης Ν., Πάνου, Στάμος, Πανταζής, Γκανάτσας (75’ Μπλάνας), Κυρίτσης, Καρακίτσιος (78’ Καραπατσακίδης), Κολοβός, Τσιάκος, Ντανίκας (78’ Ανατολίτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμαντής, Μπατζιανούλης, Κοντογιάννης.