Βαθμολογία

Βεργώνης: «Συγχαρητήρια σε όλους»

Ο βοηθός προπονητή της ΑΕΛ κ. Αλέξανδρος Βεργώνης, τοποθετήθηκε μετά τη νίκη επί του Ηρακλή Λάρισας. Αναλυτικά οι δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν χρέος, όχι μόνο να επιστρέψουμε στις νίκες, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Είχαμε δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και ήταν χρέος μας, όχι μόνο απέναντι στον κόσμο, αλλά και στην ιστορία της ομάδας.

Θεωρώ ότι η νίκη ήρθε με καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα, όπως ο Ηρακλής Λάρισας που ερχόταν από τρεις συνεχόμενες νίκες. Είναι σημαντικό για εμάς για να δώσουμε αξία σ΄αυτή τη νίκη, το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας που θα πρέπει να συνδυαστεί με τους τρεις βαθμούς έτσι ώστε να δώσουμε μία συνέχεια στο σημερινό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια σε όλους για την αντίδραση που βγάλαμε. Έχουμε μείνει λίγο πίσω από την πρώτη θέση, αλλά είναι χρέος μας να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε η ΑΕΛ στη συνέχεια στον έναν γύρο που απομένει, να είναι όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για το τι άλλαξε στην ομάδα μετά τις ήττες: «Τα παιδιά αυτά δεν ήταν δυνατόν να ξέχασαν το ποδόσφαιρο. Έχουν τις ικανότητες και σήμερα έβγαλαν μία αντίδραση. Αυτό ήταν το βασικό μέλημα κι αυτό που έδειξε η ομάδα».

Για την επιστροφή στην ενδεκάδα των Νίνο και Θ. Παπαγεωργίου: «Βοήθησαν αρκετά. Όλα τα παιδιά δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις και οι δύο αυτοί έχουν δείξει ότι ήταν σωστά στη βασική ενδεκάδα και πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά αντέδρασαν μετά τις δύο ήττες και θα πάρουν ψυχολογία μετά το σημερινό αποτέλεσμα».